Šta je novo?

Problem sa uTorrentom

dimic87

Slavan
Učlanjen(a)
24.04.2008
Poena
301
Imam problem sa skidanjem torrent fajlova preko torrent trackera.Korisnik sam wireless interneta ninet provajdera iz nisa.Download nikako da pocne.Molio bih sve koji su imali i
resili ovaj problem ostave odgovor.Unapred hvala.

Jel ostaviš desno rubrike "Broj sidaša" i "Broj ličera" da vidiš je li željeni daunloud uopšte dostupan?

Ako izvora ima dovoljno, onda je problem nešto drugo npr. tvoj provajder namerno blokira torent aktivnosti

Jel ostaviš desno rubrike "Broj sidaša" i "Broj ličera" da vidiš je li željeni daunloud uopšte dostupan?

Ako izvora ima dovoljno, onda je problem nešto drugo npr. tvoj provajder namerno blokira torent aktivnosti
pokazuje "0 of 0 connected(0 in swarm),a ima ih dovoljno proverio sam,da li da ih zovem da to nekako puste ili...probao sam i port forward ali ne prihvata IP kada je ukucam u addres bar.
reci mi tvoje misljenje

Poslednja izmena:
dobre su ti sanse da tvoj isp blokira p2p u globalu ili samo kod nekih paketa, kao sto vecina wifi isp-a i radi.

Jesi li proverio ovu temu?
Ako si lepo podesio utorrent, omogućio mu saobraćaj kroz firewall, našao valjan torrent koji nije mrtav, tj. bez seed-era i tako to, onda moguće da tvoj provajder blokira p2p, al' čak i tada bi (valjda) bilo bar maalo protoka *ovo već nemam pojma*...

ako je blokiran p2p nema protoka uopste, prica je otprilike ta sto je on napisao, kratko receno, ne desava se nista.

Nazad
Vrh Dno