Šta je novo?

Problem sa USB-om na kućištu

VlaJe

Slavan
Učlanjen(a)
10.05.2007
Poena
304
Imam novo kupljeno kućište Midi 400W Frontier Aurora FC-AU09A Black, u servisu mi je stavljena matična i sve što pride ide uz to i pojavio mi se veeeeliki problem! Naime, kada sam priključio LG fleš memoriju na jednu od dva prednja front USB koje to kućište ima napred, taj isti fleš se usijao da sam ga jedva izvadio, a da ne pričam koliko je samo smrdeo i gotovo 99 posto da je spaljen i neupotrebljiv više! Do čega to može da bude jer sam se opasno nameračio na Desk computers jer sam kupio pre godinu dana mp3 plejer koji je crkao posle par meseci, kod njih sam juče, kao što rekoh, uzeo kućište koje je, cenim, uzrok problema, uzeo sam još i miš kojem malo malo, pa ne radi desni klik i Logitech 2.1 zvučnike koji pucketaju dok rade!!! Pomozite mi zbog čega je spaljen fleš? :mad: :mad: :mad: :mad: :wall:

Pogresno su spojili prikljucke na ploci za usb,dobro da je ploca prezivela.
Otvori kuciste i vidi te prikljucke trebalo bi da ide vcc,-,+,gnd,ako je tako onda je dobro spojeno a ako je obrnuto ili nekako drugacije to je razlog smrti tvoje flash memorije.

Poslednja izmena:
Pogresno su spojili prikljucke na ploci za usb,dobro da je ploca prezivela.
Otvori kuciste i vidi te prikljucke trebalo bi da ide vcc,-,+,gnd,ako je tako onda je dobro spojeno a ako je obrnuto ili nekako drugacije to je razlog smrti tvoje flash memorije.

Nije valjda da je mogla nova ploča da mi rikne? Pazi, lično sam u servisu prisustvovao nabadanju tih priključaka i radjeno je iskustveno i provereno preko knjižice koju sam dobio uz ploču. Nisu mi nestručni ljudi odradjivali posao, to je moja poenta! Jel moguće to da bude do tih USB priključaka? Znači ne verujem!!!!!!! Još mi plus crkao flash, još plus mi miš baguje i sve kod njih kupljeno! Stvarno nema smisla!:mad:

Verujem da su strucni ali svako moze da pogresi,ako je uopste pogresno povezano.Moguce da je ploca neispravna ako vec kazes da ti zvucnici pucketaju a moguce i da napajanje nije u redu.Nosi im na servis.
Licno tipujem na napajanje.

Nazad
Vrh Dno