Imam jedan prilicno zbunjujuc problem oko kompjutera i ne mogu tacno da mu odredim uzrok, pa me intresuju misljenja i iskustva.Naime, kad ukljucim kompjuter, upale se lampice, upale se ventilatori na procesoru i kucistu (znaci kao da pocinje normalno da dize sistem) i komp se odmah ugasi.Znaci radi sveukupno 3-4 sekunde.Napajanje je Frontier 300W, i iako je takvo-kakvo je
, vec dve godine radi bez problema.Ploca je MSI KT4V, svi kondenzatori su ispravni tako da ne verujem da je do nje.Komp se nikad ne restartuje i nema nikakvih drugih problema oko njega, sem ovog sa paljenjem.
Anyway, problem se resava na vise nacina, npr prebacivanjem produznog na drugu uticnicu u sobi (uvek uspe), paljenjem i gasenjem produznog (Sweexov surge arrest), (nekad uspe a nekad ne) ili jednostavno tako sto se saceke neko vreme pa ponovo proba.
E sad, na bazi svega recenog, ili je vrisnula uticnica u zidu, ili je poceo da crkava produzni, ili je pak napajanje resilo da odapne...ili se pak radi o necemu sto ne mogu ni da predpostavim
.Zanima me da li je neko imao slicno iskustvo i kako ga je resio?
Anyway, problem se resava na vise nacina, npr prebacivanjem produznog na drugu uticnicu u sobi (uvek uspe), paljenjem i gasenjem produznog (Sweexov surge arrest), (nekad uspe a nekad ne) ili jednostavno tako sto se saceke neko vreme pa ponovo proba.
E sad, na bazi svega recenog, ili je vrisnula uticnica u zidu, ili je poceo da crkava produzni, ili je pak napajanje resilo da odapne...ili se pak radi o necemu sto ne mogu ni da predpostavim