Šta je novo?

Problem sa uključivanjem crosfire-a 5850

B-ZiGER

Slavan
Učlanjen(a)
29.08.2007
Poena
379
Nabavio sam drugu 5850 i patim se da uključim crosfire win je prepoznao grafu ali nigde nemam opciju enable crosfire u gpu z mi pokazuje da je crosfire moguć ali ja lupam glavu već sat vremena gde grešim???
Da drajveri su 11.9.

Prilozi

• cf.JPG
    cf.JPG
    162.5 KB · Pregleda: 53
Rešeno može da se briše moralo je u biosu da se stavi opcija da je druga grafa bude glavna.Na kraju nije bio ni ovo problem ali je pokernulo ati drajver koji glupppppppp do zla boga bitno je da radi sad e pa ja se dopisujem sam sa sobom ovde :)
grafe na def vantage test

ali može malo pomoći pri OC grafa pošto im se ne poklapaju voltaže ova Power color radi na manjoj da li treba u afterburneru ugasiti ono sync i da li to uopšte može da pojedinačno OC svaku grafu ???

Prilozi

• cf3.JPG
    cf3.JPG
    312.3 KB · Pregleda: 51
Poslednja izmena:
Ne mogu ti puno pomoci ali mene zanima cf sa 5850 ? Ima nameru da kupim jos jednu pa mi reci da li ti cf radi u Battlefieldu3 posto sam ja probao sa drugarom da uparimo 5870 i moju 5850 i jedna nikako nije htela da radi , u drugim igrama je radilo ali u bf3 ne . Sta u biosu treba da se menja ,nisam shvatio?

Ma nije bilo u biosu ništa bilo, vidiš da sam posle editovao post i da sam rekao da su drajveri glupi,meni nije uopšte hteo drajver da dozvoli da štikliram enable crosfire pa sam u biosu zamenio prioritet grafama i stavio da donja buda glavna kada sam to uradio u Ati ccc sam dobio da štikliram isti posle sam samo vratio da mi bude glavna gornja grafa.
Inače Bf3 nisam skinuo tako da nemogu da ga probam ali mislim da moraš Ati cap4 Cf profil da skineš nalazi se odmah ispod drajvera na Ati sajtu Link
evo šta kaže
ATI Catalyst Application Profiles 0.5 MB 11.9 CAP 4 10/26/2011
Description:
This release of ATI Catalyst™ delivers support for the latest ATI CrossFireX™ profiles in a separate executable file ensuring users have access to the absolute latest set of profiles installed on their PC.

New profiles added to this release:
- Battlefield 3 – Provides great CrossFire scaling and resolves stuttering issues when running in CrossFire mode
- Deus Ex Missing Link: Improves CrossFire performance
- F1 2011: Improves CrossFire performance
- Dead Island: Improves CrossFire performance
- Batman Arkham City (DX9 version): Improves CrossFire performance
- NBA 2012: Disables CrossFire

Poslednja izmena:
Ne radi kod mene ni sa tim cap-om. Nisam jos uspio da provalim kako da upalim turbo:) za BF3.

@ B-Ziger : sve sam to probao i cap4 i 11.10 i 11.9 , sve zivo... Ne radi !

Ako je tako nema šta onda mora da se čekaju novi drajveri a valjda bi trebali 31.og da isplivaju
Inače kupujem BF3 pa ću da javim čim probam...

Da inače imam ovaj problem u CF ULPS mi je upaljen jel ste vi to rešavali, to mi neda da klokujem drugu grafu.

Prilozi

• Trixx.jpg
    Trixx.jpg
    169.4 KB · Pregleda: 40
Poslednja izmena:
Rešen problem u registy-u treba da se najde ulps i stavka ili ti tačno Enableulps i postavi se na 0 i može da se klokuje druga grafa bez problema.Link

Poslednja izmena:
Eee pa ortak da te lepo sluzi taj CF!!! I izbaci neki testic(kada stignes),da se vidi ta razlika!

Nazad
Vrh Dno