Šta je novo?

Problem sa ucitavanjem nekih internet stranica

dr.freeman

Cenjen
Učlanjen(a)
03.05.2011
Poena
170
Imam problem da preko mog kablovskog provajdera otvorim 2 stranice. I to samo preko njega. Na svim racunarima u kuci. Isprva sam mislio da je to problem kod samih sajtova alai sam slucajno otkrio da mi drugi provajder (preko tableta) dozvoljava da im pristupim. Pigovao sam i trejsrutovao obe stranice i za obe mi kaze lost/error i slicne negativne odgovore.
ping:
pingError.JPG

TR1:
trancer.JPG

TR2:
trancer2.JPG

Da li neko ima ideju u cemu je problem?

Poslednja izmena:
Koji ISP ? a i čuo sam da su mrtvi ili polumrtvi, tako nešto

Poslednja izmena od urednika:
Koji ISP ? a i čuo sam da su mrtvi ili polumrtvi, tako nešto
Joк јок, овај је баш добар. Контактрирао сам их мејлом и проследио им ове сличице и они су то даље проследили надлежнима...
SBB

Prvi sajt learningdesignpatterns je dostupan i radi bez problema, dok drugi navedeni sajt je nedostupan, offline i o tome imas na njihovom blogu, a mozes uvek i proveriti preko sajtova koji proveravaju dali je odredjeni sajt online ili offline i Is It Down Right Now

Poslednja izmena:
dok drugi navedeni sajt je nedostupan, offline i o tome imas na njihovom blogu, a mozes uvek i proveriti preko sajtova koji proveravaju dali je odredjeni sajt online ili offline i Is It Down Right Now
Истина, показује да је офлајн, али ја сам сад преко таблета отишао на тај други сајт и ради? :smash:
Screenshot_2013-02-21-01-10-10.jpg

Vrh Dno