Šta je novo?

Problem sa ubacivanjem novih mapa u MIO C520

tex707

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
24.12.2001
Poena
680
Imam problem sa ubacivanjem novih mapa u MIO C520. Probao sam samo sa Srbijom (koja mi je najbitnija) tako sto sam staru mapu obrisao i usnimio novu. Medjutim, ni posle reseta uredjaja program MioMap ne prepoznaje uopste Srbiju (nema je). Kada vratim staru mapu sve je OK. Ima li neko ideju u cemu gresim i sta bi trebalo uciniti da nova mapa "proradi"?

Koji program za navigaciju koristis, fabricki ili neki drugi?
Ako je fabricki, treba ti licenca za novu mapu.
Pozdrav

Koristim MioMap v3, dakle originalni fabricki koji ide uz uredjaj. Nemam licencu za novu mapu, ali nemam ni licence za prethodne tri pa ipak rade...gde se uopste nalaze ti fajlovi sa licencama, ne uspeva mi da ih pronadjem u MioMap folderu?

Koristim MioMap v3, dakle originalni fabricki koji ide uz uredjaj. Nemam licencu za novu mapu, ali nemam ni licence za prethodne tri pa ipak rade...gde se uopste nalaze ti fajlovi sa licencama, ne uspeva mi da ih pronadjem u MioMap folderu?

Te tri mape koje si dobio sa uređajem su već licencirane i zato i rade. Ja bih da sam na tvom mestu to "otključao" i omogućio dalje ubacivanje novih updateovanih mapa... To je najlakše...

Te tri mape koje si dobio sa uređajem su već licencirane i zato i rade. Ja bih da sam na tvom mestu to "otključao" i omogućio dalje ubacivanje novih updateovanih mapa... To je najlakše...

Ne, rade mi novije mape koje nisu dosle sa uredjajem, ali najnovije nece.

Sada sam nabavio iGo mape celog sveta (bukvalno) sa kraja 2012. godine, gomilu licenci POI-a, svasta....i to kada ubacim i startujem iGo ponovo ne mogu da vidim nove mape a kada vratim stare rade. Postoji li negde uputstvo kako se ubacuju iGo mape pa da pokusam da nateram barem to da radi, iako mi se originalni MioMap mnogo vise dopada?

Vrh Dno