Šta je novo?

Problem sa Tweak XP Programom

• Začetnik teme Začetnik teme Mexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Mexa

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
619
Tweak XP , ko ga koristi zna o cemu se radi.

Elem, kada se obrise prethodna verzija programa i pokusa da se instalira nova verzija programa, on automatski registruje da je odredjeni cd-key vec bio prisutan na sistemu i nikako ne moze da se instalira i registruje, znaci da ne bude trail verzija.

Verovatno se radi o nekoj dobroj zastiti, ja sam se stvarno potrudio da nadjem gde to program upise prethodne informacije ali nikako da nadjem.

Ako je neko vec imao iskustva sa ovim problemom i uspeo je da kada je vec jednom obrisao TweakXP sa sistema da instalira novu verziju i registruje je, neka da neki savet.

Pozdrav
Nikola

a koja je verzija u pitanju ?
Koliko se secam starije verzije su imale neki tweak nesto fajl u Windows direktorijumu, a ove novije License.lic fajl (ako se ne varam).

I ja imam isti problem.
Verzija je 2.0.4. Pokusao sam da startujem Tweak-XP sa upaljenim skenerom registrya i file monitorom da vidim gde to trazi tragove prethodnih verzija, ali Tweak-XP zakucava. Verovatno registruje prisustvo ovih programa i odbija da se startuje.
Kakva enigma!

U pitanju su poslednje verzije znaci 2.04, imam ja taj.lic fajl ali kada sam uninstalirao program da bih instalirao novu verziju, nova verzija nece da prihvati NOVI .lic key vec kaze da vec postoji key ali koji nije validan za tu novu verziju vec je radio samo sa onom prethodnom. Znaci cak mi i ne da da ja u novoj verziji dam destinaciju .lic fajla vec ga odmah prebacuje kao trial verziju koja NE moze da se registruje jer vec postoji key koji nije dobar.
E kako ja da obrisem taj prethodni key da bih mogao da instaliram novu verziju, to je moje pitanje !

Pozdrav

E Smith to je taj problem , sta sve nisam uradio da vidim gde ostavlja tragove u registriju pa nisam uspeo. Ima neku jako dobru zastitu !
Ali sigurno postoji neka fora , a onaj ko to zna podelice je sa nama !

nemojte se muciti sa tom 2.04 verzijom
evo 2.06 🙂
registrovana samo se instalira meni radi iako sam pre toga probao 204 i td... a nisam nista brisao u registriju
f t p://12.241.11.221/Upped/Tweak-XP/tweak-xp.pro.2.06.cracked.repack.revised.BetaMaster.rar

h**p://www.rosti01.com/buttons/TXP206.exe

poz.
bane
😎
p.s.
nadam se da ce linkovi raditi
inace ja sam skinuo sa "rosi"... za drugu neznam kakva je ...

Thanks, thanks, ovaj rosti01 radi k'o lud, skinuto 3M za manje od 8 minuta (sa dial-up, naravno).

Inace TweakXP je jedan od najbolje zasticenih programa i stvarno je problem valjano ga krekovati, tako da nije ni cudo sto posle ostavlja razne brljotine ako hacker to nije bas savrseno odradio...Sto je najgore, koliko sam dosad pratio, za svaku pod-verziju ludaci modifikuju zastitu, stvarno se ljudi trude da zastite svoje delo - al' im ne vredi 😀

barakuda je napisao(la):
nemojte se muciti sa tom 2.04 verzijom
evo 2.06 🙂
registrovana samo se instalira meni radi iako sam pre toga probao 204 i td... a nisam nista brisao u registriju
f t p://12.241.11.221/Upped/Tweak-XP/tweak-xp.pro.2.06.cracked.repack.revised.BetaMaster.rar

h**p://www.rosti01.com/buttons/TXP206.exe

poz.
bane
😎
p.s.
nadam se da ce linkovi raditi
inace ja sam skinuo sa "rosi"... za drugu neznam kakva je ...

..a ovaj prvi link nazalost vise ne radi 🙁

Ali zato drugi jos fercera.
Hvala covek, imao sam iste muke da nateram ver. 2.04 da proradi a sa ovom 2.06 nikakvih problema.

Nazad
Vrh Dno