Šta je novo?

Problem sa TWAIN 1.0 prilikom skeniranja

staja

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
604
HP-ov skener 3670 prijavljuje gresku kada hocu da koristim HP-ov softver TWAIN 1.0 (tacnije HP Photo & Imaging) dok sa WIA-hp 1.0 radi odlicno_Ovaj prvi mi je potreban da bih probao da skeniram negative (transparentne materijale). Mozda to moze da se uradi i sa drugim softverom ali posto sam pocetnik u skeniranju molio bih za savet. :confused:

e vidis, a ja ne mogu nikako da skeniram bilo sta sa transparent adaptera. svaki put mi se zakuca win i jos nisam uspeo da pronadjem lek za doticnu boljku ctp;
ako smislim nesto, javicu cheers

XP sp2

Poceo sam da sumnjam da mozda sp2 na XP-u pravi problem. Zanima me da li i na ostalim OS HP ima ovakvih problema sa softverom. Procitao sam u nekim diskusijama da se nisu bas proslavili sa svojim softverom. Koristi li neko mozda neki drugi softver i koji?

kod mene je instaliran samo sp1 , tako da mislim da nema neke velike veze.... :D
jednostavno, softver im je KRSHH

staja je napisao(la):
HP-ov skener 3670 prijavljuje gresku kada hocu da koristim HP-ov softver TWAIN 1.0 (tacnije HP Photo & Imaging) dok sa WIA-hp 1.0 radi odlicno_Ovaj prvi mi je potreban da bih probao da skeniram negative (transparentne materijale). Mozda to moze da se uradi i sa drugim softverom ali posto sam pocetnik u skeniranju molio bih za savet. :confused:

koju masinu imas????
ja sam uspeo da ga nateram da radi skoro kako treba .... samo treba biti jako strpljiv dok ne zagreje lampu... ctp;

Nazad
Vrh Dno