Potreban mi je savet, TV Sharp kupljen pre četiri godine, 39" 5 god garancije, i ovog meseca se pokvario pod garancijom i dalje, crna slika ima tona. Odneo sam ga u servirs i rekli su mi da je najverovatnije led bar. Vratili su mi televizor popravljen, zamenili su mi led bar ("Ogriginalnim delovima dobijenih direktno od proizvođača"). Doneo sam televizor kući. Prvo zapažanje je bilo da kada se pali TV da je na početku plava boja umesto dosadašnje crne, mada ne toliko bitna stvar. Sa druge strance, cela slika je vukla na plavo sivo, menjao sam ulaz HDMI, proveravao i povezivao laptop ali je uvek bila ista. Pogledao sam cistu crvenu, zelenu, plavu, belu i crnu i udnosu na laptop vidi se razlika kod bele koja vuče na plavo sivo, kao i crvena koja je pomalo roze ljubičasta. Razumem da nemaju svi TV iste boje ali ovo definitivno nije dobro. Odneo sam opet u servirs rekli su da prolazi sve potrebne testove, i da ne prihvatajundrugu reklamaciju. Na moje pitanje zašto je plavo siva boja, rekli su da je uvek svetlo te boje na početku pa da sa vremenom postaje žuta. Interesuje me da li ovo ima smisla što oni kažu, ili do čega još može biti problem? Hvala unapred na odgovoru!