Šta je novo?

Problem sa TV kartom i programom

rossi-old

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2006
Poena
350
Uzeo sam Leadtek TV 2000 Expert...Sve instalirao,poveza i sve radi osim daljinskog...Kako se ukljuci komp tako izabci poruku Sa error-om i ima send i not send i nece da radi,i odma posle njega Net.framework isto izbaci neku greshku...Ja sam obriso framework i sad daljinski radi,ali kad ukljucujm komp izbaci error da nece da radi cool drive jer mu je neophodan taj framework,koje je reshenje osim:wall: :crash:

Reinstalacija drivera, pa Jopet nanovo ;)

Nazalost, MadMan je u pravu, isti problem isto resenje, mada sam pokusavao mnogo toga sve je bilo uzalud. Reinstalacija drivera je jedino sto mi je pomoglo.
Ali stvarno ne kapiram kako odjednom prekine da radi... :(

Znaci opet i za cool drive i za TV kartu?:(

Sta je cool drive?!

ja sam instalirao najnovije drivere sa najnovijim centrom i pojedini kanali mi suste !
Dali ima neko slican problem, posto neznam kako da ga resim . Kad redjam kanale , ako iznad tog kanala koji susti stavim neki bilo koji kanal koji nije stikliran, onda taj kanal prestaje da susti, a susti sledeci !

Ja hvala Bogu bar tih problma nisam imao...Trazi opet kanali ali shtikliraj i onu opciju,cini mi se Adpative scan chanel i stavi cable i yugoslavia i trebalo bi da radi...

ma stavio sam , ista pricha !

E onda ne znam shta bi moglo da bude,kako ti radi RADIO?
Da nisi mozda omanuo pri povezivanju ili neshto tako?

Nazad
Vrh Dno