Šta je novo?

Problem sa TV Karticom

Ypsilon

Slavan
Učlanjen(a)
03.03.2007
Poena
319
Kao sto sam napisao u naslovu imam problem sa TV karticom i vistom. TV kartica je model Kworld TV713X BDA. Sta sam sve probao: skinuo sam drajvere za vistu i softver sa kworld-ovog sajta i kartica jednostavno nece da mi prikaze sliku tj. nece da pronadje ni jedan kanal. Probao sam i sa originalnim drajverima koje sam dobio u karticu ali takodje nisam nista uspeo da uradim. Takodje sam uzimao i od jednog prijatelja tv karticu (zaboravio sam koji model) i sa njom sam pronasao kanale ali nisam uspeo da namestim zvuk. Ne znam sta bih jos mogao da probam kartice ispravno rade pod XP-om. E sad ako neko moze da mi pogne sta bih jos mogao da probam da namestim ovu karticu ili u krajnjem slucaju mi preporucite neku Vista ready karticu koju bih mogao da kupim jer mi je muka od ovih problema te skidaj drajvere te namestaj zvuk te ovo te ono :) naravno neku jeftiniju jer mi iskljucivo koristi za gledanje tv-a.

Hvala unapred!

Ljudi ako mislite da ne moze da se resi problem preporucite mi bar koju TV karticu da kupim da moze normalno da radi pod vistom a ne da ja jurim drajvere po internetu.

Iam ja paket preredjenog softwera koji radi pod vistom za kworld, aj videcu da ti uploadujem sutra na rapid

Uh to bi bilo super, da probam da vidim dali ce da proradi ubi se od pokusavanja.

To je cesto problem sa karticama , jer uglavnom imaju sugav (nejasan) interfejs, pa je tesko podesiti sve kako treba. I ja sam se mucio sa svojom MSI, ali sam na kraju namestio.

Ja se jos uvek mucim ali cu izgleda da dignem ruke od nje i da kupim neku novu vista ready karticu nemam vise zivaca.

ja imam Kworld 878 terminator...i ne mogu da nadjem nogde vista drajvere...ima li neko?
poshto je ta kartica jedini razlog zashto sam na XP-u josh uvek....

ja imam Kworld 878 terminator...i ne mogu da nadjem nogde vista drajvere...ima li neko?
poshto je ta kartica jedini razlog zashto sam na XP-u josh uvek....

Isti čip imam i ja a proizvodjač je Media Forte... i probao sam sve moguće drajvere za taj čipset... bar jedno 10 i nijedan ne radi pod Vistom 64...

IMA LI NADE???

Ja sam na kraju uzeo Leadtek-ovu Winfast TV2000 XP expert karticu od prijatelja, ubacio je instalirao drajvere i software koji je isao uz nju i sve je proradilo iz prve bez ikakvih problema. Tako da cu najverovatnije nju da kupim.

Nazad
Vrh Dno