Šta je novo?

problem sa tv karticom

hogubadagri

Slavan
Učlanjen(a)
22.04.2007
Poena
319
Imam Asus Power Cinema 7130. Od danas nemam nijedan program. Ne da nemam signal nego u programu power cinema preko kojeg gledam TV u listi ne postoji nijedan program kao da nisam nikad memorisao nijedan. Pokusao sam da skeniram ponovo ali nije nasao nijedan kanal. Probao sam i reinstalaciju celog programa pa onda da skeniram i opet isto. Onda sam i reinstalirao driver od kartice pa skenirao i opet nista. U ocaju sam proverio da se slucajno nije izvukla kartica iz slota ali nije ni to. Ima li neko ideju o cemu se radi?

ps redovno placam kablovsku:)

Imam Asus Power Cinema 7130. Od danas nemam nijedan program. Ne da nemam signal nego u programu power cinema preko kojeg gledam TV u listi ne postoji nijedan program kao da nisam nikad memorisao nijedan. Pokusao sam da skeniram ponovo ali nije nasao nijedan kanal. Probao sam i reinstalaciju celog programa pa onda da skeniram i opet isto. Onda sam i reinstalirao driver od kartice pa skenirao i opet nista. U ocaju sam proverio da se slucajno nije izvukla kartica iz slota ali nije ni to. Ima li neko ideju o cemu se radi?

ps redovno placam kablovsku:)

potuno isti problem sam imao samo sa kworld terminator karticom i posle provere kabla na koji sam prikljucio tv ustanovio sam da je kabel ispravan i onda sam je odneo kod prijatelja i tamo je takodje bila mrka kapa pa sam zakljucio da je crko tv tuner :wall: ,ali zanimiljivo radio signal je i dalje bio ok tj mogle su se slusati radio stanice

kartica je trajala tacno 6 meseci i 5 dana a garancija mi je bila svega 6 meseci i kostala je 27e tako da sam ispusio zamenu :smoke:

p.s ako mozes probaj na drugom kompu kod nekog prijatelja i uveri se da je ispravna :)

Jesi li proverio na drugom tv aparatu (ili kod komsije) da li uopste imas signal od kablovske tv? Veoma lako moze biti da je kablovski program u prekidu. Desava se bez obzira sto redovno placas:)

Da desavalo mi se to pre ali ostanu kanali tj mogu da ih menjam iako su svi crni, a u ovoj situaciji ih uopste nema niti jedan. A i nikad nije bilo prekida po ceo dan uglavnom sat malo vise malo manje
ps hvala na predlogu da je proverim kod nekog koliko sam izgubljen poslednjih dana ne bih se toga ni setio

Poslednja izmena:
potuno isti problem sam imao samo sa kworld terminator karticom i posle provere kabla na koji sam prikljucio tv ustanovio sam da je kabel ispravan i onda sam je odneo kod prijatelja i tamo je takodje bila mrka kapa pa sam zakljucio da je crko tv tuner :wall: ,ali zanimiljivo radio signal je i dalje bio ok tj mogle su se slusati radio stanice

kartica je trajala tacno 6 meseci i 5 dana a garancija mi je bila svega 6 meseci i kostala je 27e tako da sam ispusio zamenu :smoke:

p.s ako mozes probaj na drugom kompu kod nekog prijatelja i uveri se da je ispravna :)

hvala na predlogu moja je radila otprilike proporcijalno duze u odnosu na cenu

A da probaš sa nekim alternativnim programom? Ja sam imao neki sličan problem i nije htelo da radi dok se na neki način ne resetuje kartica (Dscaler ima neku posebnu opciju reset). Ne znam, kao da program upiše u karticu neke podatke koji je zablesave. Probaj dscaler i fly 2000 tv.

hvala na savetima izvadio sam karticu i usisao slot nije bilo prasine ali sad radi. U svakom slucaju sad znam par koraka ako nedaj boze ponovo se sje.e

Nazad
Vrh Dno