Šta je novo?

Problem sa tv karticom POMAGAJTE, PLS!!!

nikoki

Slavan
Učlanjen(a)
17.12.2007
Poena
301
PozZ
Ovako, Kupio sam tv karticu - leadtek, winfast tv2000 xp expert.
I ona je ovako odlicna, nego kada automatski pronadjem kanale sa njenim originalnim softwareom on ih svrsta po frekvencijama i imam rupe, sto mi predstavlja problem kada koristim daljinski jer mi je 1. program na nekom 15 kanalu...
El je moguce da ih rasporedim od 1 do n i da im menjam mesta (da ih sortiram po zelji).
Ako ne da li znate neki dobar program da mi preporucite za gledanje tva sa kompljutera?!
Hvala unapred.

planiram da uzmem ovu karticu ... tj Global PCI ... da li je moguce nekako sortirati kanale manuelno ? i da li postoji neki program kojim se to moze namestiti, ako ne moze fabricki ... znam da je pitanje slicno ... ali ajde ... slicna kartica ali o5 postoji razlika :D ....

probaj K!TV ... izgleda da odgovara svim karticama. malo je teze da se podesi ali uz malo cackanja ima da leti :)

edit: ne bi bilo lose ni Dscaler da probas... njega isto vecina koristi.

Poslednja izmena:
Skinite PVR2 i resicete sve probleme.
Poz.

PozZ
Ovako, Kupio sam tv karticu - leadtek, winfast tv2000 xp expert.
I ona je ovako odlicna, nego kada automatski pronadjem kanale sa njenim originalnim softwareom on ih svrsta po frekvencijama i imam rupe, sto mi predstavlja problem kada koristim daljinski jer mi je 1. program na nekom 15 kanalu...
El je moguce da ih rasporedim od 1 do n i da im menjam mesta (da ih sortiram po zelji).
Ako ne da li znate neki dobar program da mi preporucite za gledanje tva sa kompljutera?!
Hvala unapred.

Imas opciju (na PVR2) kada otvorish chanel List "move up & move dawn" tako ih sortiraj po zelji, i rasporedi na msta koja zelis...kada jednomto uradis kako valja...exportuj chanell list da ti bude bekap obavezno ako se nesto zezne,poz

U PYR2 : Scan Channels \ Scan Mode izaberi opciju Adaptive Channel Scanning . Nakon skena neces imati "rupe" ! Sada probaj da ih sortiras .
Pozdrav !

Nazad
Vrh Dno