Šta je novo?

Problem sa TP-Link adsl ruterom

marko_84

Slavan
Učlanjen(a)
10.07.2004
Poena
350
Cao svima..

Imam vec neko vreme prilicno iritirajuci problem...Pre 3 meseca, imao sam neki plavi tp link ruter...Medjutim, on je iznenada pocheo prilicno da se zamrzava. Jednostavno, konekcija umre, lampice ili svete k`o normalno ili se lampica "act" ugasi. Nekad pomaze samo reset rutera na dugme, nekad moram da ga iskljuchim, pa sachekam minut dva. Mislio sam da se pregreva, pa je zamenjen isto tp-linkom, ali nekim belim. Medjutim, i on je pokazivao slicne simptome, ledio se s vremena na vreme, i jedino reset na dugme pomaze. Ali postalo je prilicno iritirajuce, juce sam barem 5x morao da ga resetujem. Stavim pred spavajne download filma, ujutru pogledam, download stao posle sat-dva, konekcija mrtva.

Meni je malo cudno da se IDENTICAN problem desava sa dva razlicita tp-linka, pa da vas pitam...da li je moguce da centrala zeza, ili postoji mogucnost da moja mrezna karta pravi problem? Tj, da li mrezna kartica moze tako da zabaguje ruter? Chisto da znam da ne lupam format bzv :)

Ne rece kod kog si provajdera? Inace meni se povremeno desava nesto slicno sa TP-8840 ruterom kod Beotela. Obicno vezu povratim tako sto ako sam bio ulogovan sa username/ip@beotel izbacim ip i veza proradi.

i ja sam imao slican problem,ja sam kod euneta imam tp link 8816,cim ga upalim on se konektuje na pvc0 umesto pvc1,gde su mi sva podesavanja,i svako jutro prvo udjem u podesavanja za link namestim sve na pvc1 i on proradi,a onda mi sine ,izbrisem sve od pvc0 do pvc 7,ostavim samo podesavanja na pvc1,i mora se konektuje kako treba nema drugih podesavanja da mu skrecu paznju ili sta vec.

Nazad
Vrh Dno