Šta je novo?

Problem sa TouchPad-om

Doctor Beast

Cenjen
Učlanjen(a)
31.08.2013
Poena
151
Kupio sam pre 15-ak dana novi ASUS lap top, sve je odlicno radilo, uzeo sam mis od starog kompa i prikljucio na lap top posto me nervira kad radim bez misa, medjutim u poslednja 3-4 dana mi ne radi TocuhPad. Koristio sam ga na pocetku dan-dva i onda samo misem, ali nikako nece da mi radi Touch :wall: Otisao sam na sajt ASUS-a i repair-ovao drajver koji mu odgovara za TouchPad i onda je radio naredna dva dana, a sad opeet isti problem. Vrlo bitno da napomenem jeste da se culo kao ono malo zvonce(zvuk) kad se prikljucuje nesto na usb....i posle toga ne radi 😡 Da li neko moze da mi kaze uzrok ovoga? Nov je lap top, nisam ga nista njakao preterano ili se izivljavao na njemu. Hvala unapred..

Možda si samo isključio dodirnu pločicu na Asusovim laptopovima je obično FN+F9

U svakom slučaju navedi koji model laptopa imaš a poželjno bi bil oda podigneš neku live verrziju linuxa npr MIntr i proveriš da zaista nije hardverski problem (ako radi onda nije ali ako ni pod linuxom neradi onda jeste😉

E nije to, zato sto kad sam ga repair-ovao radio je i mis i touchpad normalno i sve ok. Tako da stvarno ne znam u cemu je problem. A sto se tice lap topa, ASUS X550C...a touchpad? Paa iskreno ne znam odgovor na to pitanje 😛 Mislim ne znam gde to mogu proveriti..

a da uradišti kako sam ti naveo

Nazad
Vrh Dno