Šta je novo?

Problem sa Toshiba Qosmio x300

Gogac

Cenjen
Učlanjen(a)
16.09.2009
Poena
151
Imam dotični laptop sa kojim imam problem da mi radi bar dva meseca kako treba!Problem je u tome što počne da se gasi sam od sebe!Kad sam ga kupio radio mi je dva meseca i počeo da zeza na taj način,odneo sam ga u servis,momci istestirali sve komponente i sve savrseno radi!Videvši da su komponente sve ok,bacili se na OS,kao zbog njega je,reinstalirali ga i posle toga je radio jedno dva meseca dok nije opet počeo u posledje vreme da ispoljava isti problem!Ima li neko sličnog iskustva?:mad:

nemoj samo da ga ušuškaš u ćebence na krevetu dok ga koristiš, možda se pregreva. koristi ga na hladnoj podlozi i redovno usisavaj prašinu. jaka je to mašina, pa se jako i greje. mada realno ne bi smeo da pravi takve probleme svejedno. svađaj se sa njima da ti daju drugi laptop, a ne da ti popravljaju stari. ipak taj laptop spada u vrh ponude kod nas, pa shodno tome i garancija bi trebalo da bude jaka. srećno, i javi šta si uradio.

Poslednja izmena:
prijatelju imao sam isti problem. lap top mi je stajao u com tradeu 42 dana, pa su mi ga vratili, kao popravljen. samo su zamenili graficku kartu. isti dan kada su mi ga vratili javio se isti problem . upucen sam na s1 servis gde je lap top stajao vise od 45 dana, i na kraju je ustanovljena fabricka greska i dobio sam nov lap top. ovaj qosmio sada sljaka dobro, da kucnem u drvo. videcemo dokle, mada sam se opasno naostrio na x500.

samo vrsi pritisak brate.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno