Šta je novo?

Problem sa torrentima

kralj

Čuven
Učlanjen(a)
03.05.2005
Poena
620
Koristim wirelles za povezivanje na internet (preko rutera Pirelli DRG A225G).

Vec nekoliko dana ne mogu da preuzmem nista preko torenta. Koristim Utorrent.
Jednostavno pokrenem torent i nista se ne desava nista se ne moze preuzeti.
Utorrent mi je prije dva dana javio da postoji nova verzija i da je mogu preuzeti. Kad sam pokusao da je preuzmem nijesam mogao.
Deinstalirao sam staru verziju, skinuo i instalirao najnoviju. Situacija je ista, nista se ne moze preuzeti.
Deinstalirao sam Utorrent i instalirao Bit Torrent. Opet isto, nista se ne moze preuzeti.

Uporedo sa ovim problemom javlja se jos jedan.
Imam jos jedan kompjuter povezan preko wirellesa sa istim ruterom. Na tom kompu djeca igraju igrice sa drugarima preko neta. Rekao bih u isto vrijeme kada se i meni javlja problem sa torentima oni ne mogu da se konektuju i igraju online igrice (League of Legends, Steam-Team Fortest 2). Uloguju se u igrici bez problema ali kad treba da otpocnu sa ukljucivanjem u igru javlja se greska da ne mogu da se povezu na server jer postoji neki problem kao sto je firewall itd.
Sa ovog (djecijeg kompjutera) torrenti se skidaju bez problema. Takodje se radi o Utorrentu.

Siguran sam da postoji povezanost izmedju ova dva problema.
Sta moze biti? Kako da ovo rijesim?

Oba kompa koriste WIN 7 64bit.
Avast Free
Malwarebytes Anti-Malware (Premium).

Na slici je izgled torrenta.

Bez naslova.jpg

Pozdrav

Loše razmišljaš, povezanost problema ne postoji jer tebi utorrent nikad ne radi a klincima radi (bar nekad). A pošto sve ponekad radi jasno je i da problem nije na provajderovoj strani. Probleme doživaljavate i jedni i drugi a i jedni i drugi se na net kačite wireless-om - dakle wireless komponenta na ruteru ili ruter su najverovatnije krivi. Pošto i sin ima problema to je dokaz da u njegovom slučaju nije kriv ni ruterov a ni firewall (bilo koji) unutar OS. Sa tvojim kompom nije isti slučaj, na tvom kompu je možda i firewall razlogom problema.

Hehehe - Votsone možeš da vratiš vilicu na mesto. :trust:

Danas mi pade na pamet da restartujem ruter. Ugasio sam ga nekh sat vremena.
Nakon ponovnog paljenja sve je kao nekad. Sve radi.
Znaci problem je bio u ruteru.

Nazad
Vrh Dno