Šta je novo?

problem sa torrentima - ADSL Telekom

dragan76

Slavan
Učlanjen(a)
22.03.2007
Poena
320
jel neko ima ovaj problem.
port forwardovan pravilno, kako i pokazuje mtorrent, torrent dobar (preko 50 seedera i leachera), ali konekcija ide brzinom 1Kb/s. u pitanju je ISDN i Huawei MT882u.
jel me mozda ovo zeza jer je u pitanju ISDN ili filtriraju portove?
Isto ovo se desava i kada ubacim bilo koji torrent i napominjem da su svi sa dosta seedera i leechera.

tnx,
dragan

Poslednja izmena:
Zavisi odakle skidas te torrente? Na public trakerima meni treba 500 seedera da bi skidao 80kB/s (1024/128 linija) dok ja na privatnim trakerima dovoljno 15-20 seedera za punu brzinu.

Ma nema to veze sa seederima i leecherima, ja sam imao isti problem i prešao sam na kablovski net. Jednostavno sam na telekomu adsl skidao 700 MB dnevno, a na kablovskom 2.5 GB, isti torrenti.
Loš je odnos download/upload i zavisiš od previše faktora: opterećenost centrale, udaljenost od centrale itd., a da ne pominjemo da su u pitanju monopolisti i da ih jednostavno zabole za tebe.
Ja sam raskinuo ugovor posle dve nedelje, puko 6 somića za penale, ali sad bar o tome više ne razmišljam.

Sportski pozdrav

Ma nema to veze sa seederima i leecherima, ja sam imao isti problem i prešao sam na kablovski net. Jednostavno sam na telekomu adsl skidao 700 MB dnevno, a na kablovskom 2.5 GB, isti torrenti...

LOL! Koja odvala!

Eto ja sam na ADSL-u i skidam dnevno ~7.5GB... znaci teski maler, moracu definitivno da predjem na kablovsku :p

Poslednja izmena:
Da,i ja sam na ADSL -u i skidam oko 5GB dnevno:)!Nemam nikakvih problema

Ma nema to veze sa seederima i leecherima, ja sam imao isti problem i prešao sam na kablovski net. Jednostavno sam na telekomu adsl skidao 700 MB dnevno, a na kablovskom 2.5 GB, isti torrenti.
Loš je odnos download/upload i zavisiš od previše faktora: opterećenost centrale, udaljenost od centrale itd., a da ne pominjemo da su u pitanju monopolisti i da ih jednostavno zabole za tebe.
Ja sam raskinuo ugovor posle dve nedelje, puko 6 somića za penale, ali sad bar o tome više ne razmišljam.

Sportski pozdrav

Ako sa istom brzinom skidas 3.5 puta vise, onda da svi predjemo na kablovski :wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall:

Sto volim ove newcomere :D

Poslednja izmena:

Sportski pozdrav

Klik za zum

Poslednja izmena:
neca je bas faca kad je puko 5900 :bottle: da bi na kablovskom skidao 2.5gb a na adsl-u je mogao i 10 gb dnevno kao i svi mi na adsl-u :smackbum:

Teoretski moguce je skinuti 11059Mb po danu. Ako je zakucano na 1024kbit/s!

Nazad
Vrh Dno