Šta je novo?

Problem sa Thermal Take Armor VA8003BWS

BoskoS

Slavan
Učlanjen(a)
21.09.2006
Poena
319
Poterao me maler poslednjih dana....

Dakle, na doticnom kućištu je riknuo kabl ili prekidac od Power button-a! Apsolutno se nista ne dogodi kada pokusam da upalim komp. Probao sam kablove iz drugog kućišta i sve radi, tako da je 100% problem u gore pomenutom!

Kako se to popravlja?
Kabl nije nigde iscupan i nema vidljivih fizickih ostecenja. Ili je unutar kabla zicica prekinuta ili je prekidac riknuo?

Ima li neko ideju?
Hvala

Najjednostavnije je da zameniš reset i power priključke pa da ga pališ na reset.

U medjuvremenu skini taj taster i probaj da nadješ negde sličan koji može da ga zameni (radio klub, ITC i sl).

aha, eto ga jednostavno resenje! :D

ali tako cu samo premostiti problem, necu ga resiti! Imam ja kuci neko staro kuciste, pa mozda mogu nesto da zbudzim? Kontam da su ti prekidaci svuda isti, a da su dugmad za On/Off razlicita samo estetike radi?

Jel komplikovano to zameniti? (ne znam ni kako izgleda taj prekidac hehe)

Ja sam zasad primetio da su skoro svi isti.Ima zalepljena tecna plastika preko, kad to skines prebacis kablic sa prekidacem i to radi.

da ne komplikujemo, reset je power sada... ionako poslednjih 5 godina nisam pipnuo dugme reset! :D

Mislio sam reset dugme za privremeno dok ne nedješ odgovarajući novi prekidač. Znači reset varijatna ti služi da možeš da izvadiš prekidač i poturiš pod nos prodavcu: "Evo ovakav mi prekidać treba" :)

Pogledaj u nekom servisu mozda imaju zaostao kablic.

Vrh Dno