Šta je novo?

Problem sa the Sims-om (nije smešno :)

thunderchase

Čuven
Učlanjen(a)
11.06.2003
Poena
620
Teraju me da ovo postujem već mesec dana...

Instalirani su Sims, Vacation, Unleashed i Super Star. Problem je u tome što ovaj zadnji ne radi uopšte. Lepo se igra učita, ali oni nesrećnici mogu samo da koriste telefon i ništa drugo. Kad tu pozovem taksi da odem u studije, nastaje problem: ne mogu da kliknem ni na jedan studio ili kafe. Tu se igrica glavi i ne mogu ni quit da kliknem, a ni da se vratim u hood. Radi samo C+A+D. Probao sam i bez ijednog expansion packa sem ovog i opet neće. Inače igr lepo radi sa ostalim packovima, ali, čim stavim Super Star, počinju problemi.

SuperStar je poznat kao ubedljivo naj bugovitiji nastavak Sims-a, tako da je to sto ti se desava relativno normalno.

Mozda, samo mozda, da pokusas da na osnovni instaliras prvo Living Large koji je na neki nacin temelj svih ostalih i predstavlja najvecu izmenu u samoj strukturi igre, pa onda obavezno tacno redosledom kako su izlazili ostale pack-ove do SS-a...

Vidiš, problem je što ja samo taj EP nemam! :? (mada mi samo još i on fali da izludim)

He,he,he... paj' sad resenje...
Instaliraj konacno i Makin Magic i sve ce da radi kako treba :D
Znaci Sims, Livin Large, House Party, Hot Date, Vacation, Unleashed, SuperStar i Makin Magic...
Mada ja jedva cekam Sims2 po onome sto sam procitao...
Slusaj mene, ko da imam 15 godina, a ne duplo vise :D

Resenje je: Skini drugi crack, los ti je crack. Imao sam ja isti problem...

pozdrav

sveti sava je napisao(la):
Resenje je: Skini drugi crack, los ti je crack. Imao sam ja isti problem...

Krek pogubno utice na zdravlje ljudi i dilovanje je kaznjivo zatvorom. Ne preporucujemo ! :smk:

Pazi stvarno proradilo sa drugim cr... khm, khm! 8)

Hvala svima na odgovorima, skinuo sam bedu sa vrata :) . "Na, igrajte se, željnici..." :beat:

Problem sa Simsima... ha ha ha ha...

Ja sam morao da izvadim ovaj naftalinski thred iz razloga da ne otvaram novi. Dakle sestra je instalirala THE SIMS 2 i naravno svi vec pretpostavljate da ne radi BUILD MODE. Znam da treba drugi crack, i prelistao sam sve thredove vezane za ovo ali nisam nasao resenje. Tj svi nesto nagovestavaju, ali niko naravno ne sme da postuje link ka crack-u... Moze li neko na pm da mi pusti link... ili slicno kako bi ovo resio... Pozdrav !

Nazad
Vrh Dno