Šta je novo?

problem sa temp graficke

Milan97

Poštovan
Učlanjen(a)
26.04.2015
Poena
69
Ovako momci imam problem sa grafickom, u pitanju je sapphire 6870 na stock klokovima dok ne radim nista temp je 38c cim udjem u chrome temp joj je 47c a pritom kuler radi na 60%. U GTA V temp ide do 85c ,ja se plasim da napajanje pocinje da crkava jer sam imao takva iskustva ranije ali nisam siguran, u pitanju je lc power 600w. Ranije su mi temp u igrama nisu isle preko 68c a mozda je i graficka problem. Ako neko ima neku ideju nek pomaze.

Probaj onda da namestiš ventilator na 100% za stalno. Osmice su se uvek grejale ali 85c je baš mnogo na duže staze.

Pasta zamenjena i graficka je ociscena od prasine to sam i gore napisao a novo je sto temperature sad idu do 93c a fan radi na 60%. Zasto dize temp toliko , pocinje da crkava?

Mozda si pretegao srafove na kuleru pa ne lezi dobro...
Popusti ih pa zategni ponovo...ne jako, da opruge potiskuju kuler a ne saraf.

Da jesam jako zavrnuo ali i pre toga su temp bile jako visoke 86c, nakon menjana paste ista temp je bila i pre 2-3 dana krenu da skacu na 93c.Probacu da odvrnem pa da zavrnem

eksperimentisi sa pastom, stavi malo manje, pa malo vise, vidi kako se ponasa. naravno, moras da stavis kvalitetnu pastu i pre toga sve lepo da ocistis da bi nalegalo kako treba.

Ima sapphirku 6870 par godina, od prvog dana sam lagano mogao da je uteram u 85c, tako da se nista cudno tu nedesava. Zavisi od igre, do igre i od trenutne sovne temp, nekad nece ici preko 70c, nekad ce da radi na oko 90c

Nazad
Vrh Dno