Šta je novo?

Problem sa Teac 24x citacem, nece da otvori vratanca.

Artz

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2000
Poena
619
Dakle problem je sto nece da otvori vratanca. Sto je veca zagonetka hoce da otvori kada je unutra cd. Znaci nesto ga koci da se otvori normalno. Inace uspevam da otvorim vratanca kada malo udarim sa strane cd-rom. Verovatno se nesto sitno zaglavilo.
Da li je neko imao slicnih problema i kako je uspeo da to resi?

Nije se, nazalost, nista zaglavilo.
Teac 32x ima gumicu preko koje otvara vrata tj na 2tockica je stavljena gumica, a Teac 24x ima zupcanike. Pukao ti je prvi zubac i to na pola, pa ne moze da se zakaci i otvori vrata.
Imam isti problem tj svi imaju taj problem sa tim citacem koji ga jos uvek imaju.
Jedino resenje ti je da drzis neki cd unutra ili da probas da zalepis nesto na zupcanik, ali ako lose uradis (kao ja) puci ce opet posle nekog vremena, pa ces da se vratis na isto.

Bezveze. A citac je inace odlican.
Hvala ti. Inace i drzim u njemu sve vreme neki CD :)

Vocko je napisao(la):
Nije se, nazalost, nista zaglavilo.
Teac 32x ima gumicu preko koje otvara vrata tj na 2tockica je stavljena gumica, a Teac 24x ima zupcanike. Pukao ti je prvi zubac i to na pola, pa ne moze da se zakaci i otvori vrata.
Imam isti problem tj svi imaju taj problem sa tim citacem koji ga jos uvek imaju.
Jedino resenje ti je da drzis neki cd unutra ili da probas da zalepis nesto na zupcanik, ali ako lose uradis (kao ja) puci ce opet posle nekog vremena, pa ces da se vratis na isto.

Probaj samo da zamenis gumicu, ja tako resio kod mog Teac-a 24X.

Vrh Dno