Šta je novo?

Problem sa tapatalk-om i 3g vezom

st.bluesman

Cenjen
Učlanjen(a)
12.05.2012
Poena
180
Kada koristim mobilnu vezu ( MTS) i pokušavam da se ulogujem na benchmark forum dobijam obaveštenje da je pogrešna lozinka i username.Takođe javlja grešku ako pokušavam i kao gost.:wall: Drugi forumi rade normalno. Preko wi fi logovanje prolazi bez problema. Ima li ko rešenje problema (volim da čitam forum u pauzama na poslu gde nema wi fi)

Obriši proxy iz APN podešavanja.

Nemam uopšte APN, prazno je u podešavanjima. Radi net bez ikakvih podešavanja.Jedino da probam da konfigurišem novu APN sa MTS sajta.

Neće ni sa ručnim konfigurisanjem,ustvari čim upišem njihove parametre izgube se sve APN, a kada sam instalirao podešavanja sa dobijenom porukom od MTS, vide se APN ali opet ne radi. Zona sumraka. Inače LG L7

Rešeno, imam instaliran market unlocker koji je bio namesten da prikazuje verizon mrežu, isključio i sve šljaka.

Imao sam isti problem kao ti sa Tapatalk i Benchmark forumom. Ali ja sam ga resio tako sto sam napravio novi APN sa parametrom gprsinternet. Moguce najverovatnije da ovaj gprswap pravi problem.

Ma meni je market unlocker bio podesen da play storu prikazuje da sam sa americkog verizona pa se tu dogadjala neka zbrka.Cim sam iskljucio unlocker sve radi kao singerica.APN nemam uopste podesavan, net kod mene radi i bez toga.

Nazad
Vrh Dno