Šta je novo?

Problem sa spajanjem AVI-ja u VDub-u (slika kasni za zvukom)

Roy Jones Jr.

Čuven
Učlanjen(a)
11.01.2003
Poena
645
Koristio sam poslednju verziju VDub-a 1.6.10 i pokusao da spojim dva avi fajla u jedan. Ista je rezolucija, isti fps, isti audio i video kodek, isti audio bitrate, ali se razlikuje video bitrate. Nakon spajanja koje je trajalo manje od 2 minuta (2 x 700MB avi, 1h:40min + 1h:50min), dobijen je jedan ~1.4GB avi u kome u drugom delu slika kasni za zvukom (to je ovih drugih 700MB tj. 1h:50min, u prvih 1h:40 min sve je ok). Gde gresim? (inace prilikom spajanja pratio sam ovu proceduru:
http://www.afterdawn.com/guides/archive/virtualdub_join_avi.cfm).

Probaj da to uradis u Nandub-u. On se bolje snalazi kada je zvuk u pitanju, a posebno ako je VBR.

Upravo sam probao iz Nanduba, medjutim problem je ostao. Inace u pitanju je CBR, tako sam oba AVI-ja koja hocu da spojim odradio iz AutoGK-a.

Ima jedan jako zgodan tool, koji sam nedavno bio prinudjen da koristim... zove se synchronizer... izmedju ostalog moze i da join-uje avije, pa probaj... mali je i jako brz, a otprilike jos laksi za upotrebu od virtualduba... imao sam neke avije gde je zvuk kasnio 1-2 sec i vdub nikako nije hteo da pomeri zvuk kako treba, dok je ovaj program uspeo...

a da test i auto test opcije krse masinu (bar kod mene) i ne treba ih koristiti...

Molim te postuj link za synchronizer...ako treba i za lekić...
Hvala

Vrh Dno