Šta je novo?

Problem sa Sound Forge 10

Dominator08

Slavan
Učlanjen(a)
25.08.2007
Poena
320
Imam Windows 7 64bit, kada pokrenem instalaciju Sound Forge-a traži da se pre same instalacije programa instalira
Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable SP1
i onda krene to da instalira međutim samo izbaci poruku 'requirements not met'.
Pokušavao sam 'ručno' da skinem taj SP1 sa Microsoft-ovog sajta i da ga tako instaliram, a kada pokrenem instalaciju opcije su mi uninstall i repair, što mi govori da je taj SP1 već instaliran. Tako da ne znam zašto mi SF to traži i kako da ga zaobiđem jer ne mogu da instaliram program i pomognem Miletu Kitiću!?

Hvala unapred :)

da ne otvaram novu temu,kako da podesim u sound forge-u da mi snima i zvuk sa zvučnika?priključio sam mikrofon i kad u soung forge-u snimam samo mi se čuje glas sa mikrofona a sa zvučnika se ne čuje muzika

Probaj ovako. My computer - Control panel - Sound - Recording, pa izaberi opciju "what I hear". Takođe, nisam siguran da li Forge može da snima iz/sa dva izvora zvuka istovremeno...
Pozdrav

ne mogu naći tu opciju "what I hear" :(

A "stereo mix"? Ne znam koji OS imas, ali takvo snimanje nije moguce na Visti/Win 7 sa generickim drajverima, potrebno je instalirati drajvere za zvucnu koje ces naci ili na sajtu proizvodjaca tvoje maticne ploce ili na sajtu proizvodjaca zvucne.

imam windows 7,a jel mogu da instaliram sa diska koji sam dobio uz komp(disk za drajvere),ne znam kako drugačije da nadjem

izvinjenje što pišem dva posta za redom,kad ubacim disk od drajvera izbacim mi neki poruku da ne podržava win 98 :(

Nazad
Vrh Dno