Šta je novo?

Problem sa Sony H1 !

vmiro

Čuven
Učlanjen(a)
31.03.2003
Poena
619
U zadnjih par dana na displeju gorepomenutog fotoaparata pocele su da se javljaju neke pruge, prikacio sam video pa pogledajte o cemu se radi. Ako neko zna o cemu se radi neka javi ili da vracam prodavcu! Srecom garancija jos vazi !
Pozz

Prilozi

• SonyH1.rar
    279.7 KB · Pregleda: 59
Nekakva interferencija. Meni se to ponekad videlo na S7000....

Abdee je napisao(la):
Nekakva interferencija. Meni se to ponekad videlo na S7000....

Interferencija?? Sta ima da ometa signal koji ide do displeja...mislim...
To mi se isto desava i na Canon-u A60, s tim sto se to pocelo desavati posle oko 2 godine koristenja. Te pruge su bile prisutne na nekim slikama (ne svim), koje sam pravio sa tim fotoaparatom, dok kod sony-a to se javlja samo na displeju, na fotografijama pruga nema!
Hm...da nije mozda nesto do mene?? :trust: :d

vmiro je napisao(la):
Interferencija?? Sta ima da ometa signal koji ide do displeja...mislim...
To mi se isto desava i na Canon-u A60, s tim sto se to pocelo desavati posle oko 2 godine koristenja. Te pruge su bile prisutne na nekim slikama (ne svim), koje sam pravio sa tim fotoaparatom, dok kod sony-a to se javlja samo na displeju, na fotografijama pruga nema!
Hm...da nije mozda nesto do mene?? :trust: :d

Ista stvar se dešavala i kod mene na A70tici. Koliko sam video na Canon support forumu isti simptom je imalo popriličan broj ljudi ali nakon dužeg korišćenja. Linije su se obično javljale kada ima malo svetla.

Ama sta se patis nosi na reklamaciju!!!

I sta da reklamira? Normalnu pojavu?

Kada ima malo svetla pojaca se gain i negde se javi interferencija. Nesto nije dobro oklopljeno, a nalazi se blizu displeja...

Abdee je napisao(la):
I sta da reklamira? Normalnu pojavu?

Kada ima malo svetla pojaca se gain i negde se javi interferencija. Nesto nije dobro oklopljeno, a nalazi se blizu displeja...

Cekaj, ali to se nije pojavljivalo kad sam tek kupio aparat. Da ne govorim o A60 gdje su linije ostajale i na slikama. To je normalna pojava?

Ja mislim da to nije normalno, nosi ga u servis dok ne bude josh gore, pogotovo ako imash garanciju..

I moj glas za SERVIS...Najbolje je da ga uporede sa istim modelom i da se vidi razlika...

Nazad
Vrh Dno