Šta je novo?

problem sa softverom na k800i

kovle

Slavan
Učlanjen(a)
29.03.2008
Poena
350
Updejtovao sam softver preko SEUS koga sam skinuo sa SE sajta sa poslednjom verzijom softvera R8BF003.Sve je tokom azuriranja bilo u redu.Ali kada sam ukljucio telefon i pozvao na ekranu je pisalo operator ne nudi sifrovanje, prenos nije bezbedan (ciphering not provided by operator.Insecure transmission) i desno od ikonice za signal se pojavio trougao sa uzvicnikom u njemu.Po zavrsetku tog poziva pisalo je nemate pristup mrezi.Probao sam sa karticama sva tri operatera ali nista (pre updejtovanja sam koristio vip).Da li neko zna u cemu je problem i kako bih mogao da ga resim jer mi je telefon preko potreban zbog posla.Unapred zahvalan.

Telefon ti je verovatno bio cid 52 i otkljucan patch metodom a sad si dobio novi softver i cid 53 pa ces verovatno morati na ponovno otkljucavanje.

Ne znam da li si to ti kovac(koliko se secam username), ako si ti vec sam ti odgovorio...
Sto se tice otkljucavanja Ledeni, verovatno nece nikad biti moguce da se otkljuca free, vec ce to raditi servisi...

Na servis sam i mislio.Rizicno je to updateovanje preko SEUSA-a.
Nokia je zakon.

Izvinjavam se onda ;)
Pa sad jeste :) pre je bilo sasvim ok koristiti SEUS, ali SE je i dalje protiv modovanja i unistavanja njihovog OS...
Sa CID53 telefonima ce biti kao i sa W810i CID50, CID je probijen ali patchovanje i sl... nikad nije pocelo, niti se planira nesto slicno jer da se neko muci da radi sve ispocetka, od pravljenja programa za patchovanje, pa do portovanja svih patcheva za odredjenu verziju softvera...

btw. koliko znam njegov telefon nije bio zakljucan, kupljen je oridjinal i nikad nije bio otkljucavan ;)

Poslednja izmena:
A jos je morao i da plati 2mb (100 din) za gprs da se skine taj update...oh my god :trust:

Re

nisam ja to taj kovac ja sam novi kovac:) Gle cuda...morao sam da kupim telenor karticu jel mi je trazio jedan drug.Pitao sam jel mogu da ubacim da vidim da li radi posto mi je nesto telefon s*eban.Sve je bilo ok posle jednog poziva nista se nije pojavljivalo i kasnije isto je bilo ok.Jedan lik mi je rekao da je to mozda do kartice i to se ispostavilo da je to tacno.

Poslednja izmena:
kovle, jel to bio neki lik Milanche?? :D :D

Vrh Dno