Šta je novo?

Problem sa snimanjem video sadrzaja pomocu TV/FM kartice

Maksa-PN

Slavan
Učlanjen(a)
30.07.2007
Poena
301
Ne uspeva mi da snimim video sadrzaj sa zvukom. Dakle, sve je u redu prilikom gledanja TV programa (mislim na zvuk), cak i u toku snimanja, madjutim kada posle pustim snimljeni sadrzaj ton ne postoji. Tako da me interesuje kako to da ispravim. Koristim program honestech TVR.
Unapred hvala

Moras da cekiras kao na slici odredjeni ulaz u zvucnu karticu, obicno je line in za tv kartice i eventualno podesis klizac da ti ton ne bude prejak i izoblicen, eksperimentisi malo sa snimcima od 1-2 min

Prilozi

• rec.jpg
    rec.jpg
    35.4 KB · Pregleda: 70
naravno proveri da li povezan sound out sa tunera na line in od zvucne karte
(mozda su zaboravili da stave kad su sklapali)

@Maksa-PN

Dragi kolega prvo i osnovno pravilo da kazete o kojoj tacno kartici je rec. U nekim slucajevima zvuk se prilikom snimanja prenosi preko muzicke kartice a u nekim slucajevima direktno preko TV kartice, to sto Vasa kartica ima i FM je potpuno nebitno za navedenu situaciju. Proveriti u programu u kome snimate video materijale sta je podeseno da vam bude za AUDIO IN. Ako TV kartica nije hardverska mozete imati problem sa mimoilazenjem zvuka i slike, ali otom potom, prvo treba resiti trenutni problem pa videti da li ce se javiti i neki dodatni.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno