twister
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.12.2001
- Poena
- 660
Imam 'mali' problem koji mi nikako nije jasno zasto se desava. Naime...probam da igram Heroes V i igra se posle maksimalno 1-1.5 minuta smrzne. Probam da igram GTA SA i isto. Ali zato...Oblivion ide bez problema (ako ne racunam seckanje).
Probao sam da deinstaliram drivere za graficku i plocu ali se desava ista stvar.
Graficka je hladna (moze prst da se drzi koliko god treba ispod cipa). Sistem nije overklokovan.
Konfiguracija je sledeca:
Barton 2500+
Abit NF7-S 2.0
512 MB DDR400
BFG 7600 GS 512MB AGP
Hitachi Sata 160 GB
Pionir 108 rezac
Napajanje DTK 300 W
Heroes V i GTA SA su daleko manje zahtevne igre od Obliviona. Pa ipak Oblivion moze da se igra veoma dugo (dok naravno ne izgubim zivce zbog seckanja, pa sam restartujem sistem).
Pre pokretanja igre sve redom pogasim (firewall Comodo iskljucim, a NOD32 desableujem (posto se na moze iskluciti) ). Takodje iscupam i mrezni kabl preko koga koristim net. Podesavanja oko graficke kartice (tj. u driverima) nista nisam dirao. A nakon pojave problema jos sam sve stavio na 'performance'. Opet isto.
Zna li neko sta moze da pravi problem?
(nisam bio siguran gde ovo da postavim... pa eto, izabrah ovde) 🙂
Probao sam da deinstaliram drivere za graficku i plocu ali se desava ista stvar.
Graficka je hladna (moze prst da se drzi koliko god treba ispod cipa). Sistem nije overklokovan.
Konfiguracija je sledeca:
Barton 2500+
Abit NF7-S 2.0
512 MB DDR400
BFG 7600 GS 512MB AGP
Hitachi Sata 160 GB
Pionir 108 rezac
Napajanje DTK 300 W
Heroes V i GTA SA su daleko manje zahtevne igre od Obliviona. Pa ipak Oblivion moze da se igra veoma dugo (dok naravno ne izgubim zivce zbog seckanja, pa sam restartujem sistem).
Pre pokretanja igre sve redom pogasim (firewall Comodo iskljucim, a NOD32 desableujem (posto se na moze iskluciti) ). Takodje iscupam i mrezni kabl preko koga koristim net. Podesavanja oko graficke kartice (tj. u driverima) nista nisam dirao. A nakon pojave problema jos sam sve stavio na 'performance'. Opet isto.
Zna li neko sta moze da pravi problem?
(nisam bio siguran gde ovo da postavim... pa eto, izabrah ovde) 🙂