Šta je novo?

Problem sa Slusalicama iz Logitech kompleta

ukimafija

Slavan
Učlanjen(a)
01.03.2008
Poena
304
Kupio sam Logitech Quick cam CONNECT,komplet 1.3mp kamera i slusalice, Imam dva OS XP i Vistu, on ima drajvere za oba i radio je lepo nekih mesec dana na oba sistema.
Sada se desava da kad cetujem sa sestrom, ja nju cujem a ona mene ne. Probao sam da menjam dzekove i stavim i na drugo mesto,na oba ih prepoznaje ali i dalje nema zvuka, Povrh svega, nosio sam ih kod druga juce,i kod njega su radile:sceptic:
Ja ih donesem kuci, ukljucim opet nece a vidi ih ko da hoce, posto imam dva sisitema a na Visti nista nisam dirao, ne znam kako nece?
JEL IMA neko ideju sta im je? Ne znam koliko je moguce da su oba ulaza za slusalice crkla, pogotovu sto normalno detektuju kad ubacim dzek za mikrofon....
Bilo kakva ideja je dobrodosla,ako treba da menjam sistem menjacu ali ostavljam to kao poslednju opciju jer nisam siguran da li ce pomoci....
Hvala svima unapred, svaka pomoc je dobrodosla....

Sigurno ti neki program ili nesto pomeri recording source sa mikrofona na nesto drugo.U recording input opcijama od muzicke kartice selektuj mic i pojachaj ga dokle zelis....

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno