Bioshock
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 23.06.2013
- Poena
- 159
Kupio sam Elecom slušalice, koristim ih samo nekoliko meseci. Zvuk je bio odličan, ali sam ih nagazio kod crnog džeka (banane) i tu se kabl malo prekinuo. Ja sam to zalepio izolir trakom i neko vreme je radilo, ali se sada čuje kao da je iz bunara zvuk. Zvao sam one što nameštaju kablove u Balkanskoj, on kaže da nije problem da se promeni banana, ali da po njegovom iskustvu, promena zvuka nema nikakve veze sa kontaktom i žicama. To jest, ako je došlo do prekida u kontaktu, ne bi se čulo uopšte, a ovo mu kao miriše na elektroniku.
Napominjem da su slušalice, generalno osim kabla, potpuno neoštećene.
Šta vi mislite? Da li priča tog tipa pije vodu? Meni ima logike da, ako je došlo do prekida u žicama, ili delimičnog prekida, može da dođe i do distorzije zvuka.
Ipak, ja samo nagađam, nisam baš stručan, tako da ako ima nekog ko je stručan, molim nek prokomentariše.
Napominjem da su slušalice, generalno osim kabla, potpuno neoštećene.
Šta vi mislite? Da li priča tog tipa pije vodu? Meni ima logike da, ako je došlo do prekida u žicama, ili delimičnog prekida, može da dođe i do distorzije zvuka.
Ipak, ja samo nagađam, nisam baš stručan, tako da ako ima nekog ko je stručan, molim nek prokomentariše.