Šta je novo?

problem sa slikom

Lost88

Cenjen
Učlanjen(a)
31.05.2011
Poena
159
Imam problem sa slikom, to jest u trenutku mi je nestala i od tada je nema vise. Kada upalim racunar. Na monitoru mi se na kratko pojavi "no signal" pa slika nestane, zatim pokaze kako mi ucitava win.i slika opet nestane. Lampica na monitoru mi sija plavo kao da normalno radi. Graficka mi je gtx 560 ti. Da li je grafa, monitor ili cpu?

Mogu sva tri da budu plus kabl i Windows. Na monitory moglo bi da bude pozadinsko osvetlenje. Osvetli ekran nekom lampom sa strane pa vidi dali se nazire nešto. Probaj da uđeš u BIOS pa da vidiš dali se ekran gasi i tu. Može da bude i polu-crkla grafička pa čim počne da učitava drajvere, ekran ode u blank sliku. Windows drajvers ili naki update mogli su da se poremete. Ukratko, dok ne počneš da menjaš delove, teško da ćeš lako pronaći šta je.

Povezao sam grafiku sa tv-om i radi normalno. A kada povezem sa monitorom, tada mi nastaju problemi.

Nisam. Probacu. A ako je pozadinsko osvetljenje. Jel moze to nekako da se sredi ili?

Meni je tako crkao 206BW skoro,pozadinsko... Narucio sam cak i transformator nov,cekao mesec dana da stigne...zamenio,ali nije resio problem...

Dovoljno je jedna lampa da crkne a do celo osvetlenje ne radi.

Nazad
Vrh Dno