Šta je novo?

Problem sa slikom!

zverkons

Čuven
Učlanjen(a)
04.10.2003
Poena
620
Imam monitor Belinea 102020 i graficku GeForce 4200Ti Gainward!U zadnje vreme mi se desava da mi se slika na monitoru suzi na nekih 10-15 cm i potamni(samo pri paljenju,posle nekog vremena 30sec-1min vrati se u normalu) a nekad se i boje pomesaju!Za GeForce imam nove drajvere!U cemu je problem?

Cim radi bolje kad se malo zagreje tu nesto ne valja, tj. neka komponenta je pocela da posustaje. Drajveri nemaju veze s tim, a 10-15cm je mnogo. Sto se boja tice ne znam na sta tacno mislis kad kazes da se mesaju, ali pretpostavljam da je to povezano sa sirenjem/skupljanjem slike.

Ako neka komponenta posustaje to je onda najverovatnije monitor,vec ima 2 god tako da je za penziju!
Koji monitor je dobar za ne neke velike pare prvenstveno bih ga koristio za igranje igrica,malo 3DMark,...

Pod komponentom sam mislio na neki deo u monitoru.
Sto se tice dobrih monitora za male pare (ako tako nesto uopste postoji) ima gomila thread-ova na tu temu, pa potrazi malo...
BTW 2 godine je kratak period za penzionisanje cak i prosecnog monitora, a narocito u nasim uslovima ;).

Nisam znao za penzionisanje!Mada do Nove Godine i onda leti!Sve u svemu HVALA TI!!!

Nazad
Vrh Dno