Šta je novo?

Problem Sa Slikom

hogubadagri

Slavan
Učlanjen(a)
22.04.2007
Poena
319
Kada ukljucim kompjuter na ekranu je losa slika skace levo desno gore dole uvija se i slicno. Medjutim ceo problem se resi ako iskljucim pa ukljucim monitor. Tako da i nije neki problem, ali me nervira ako bi neko mogao da ponudi neko resenje. Vec sam menjao drajver za graficku, probao razlicite rezolucije i osvezavanja ali i dalje isto. Hvala unapred

Mislim brate da je upitanju problem hardverskog dela jer moj ortak je imao slican problem i takodje smo menjali drivere i sve zive fore i na kraju je jedan lik sredio problem ali nisam siguran shta je bilo u pitanju!

Monitor je Belinea CRT 17"

Trebalo bi da je do monitora, mada nije 100 % sigurno.
Probaj monitor na nekoj drugoj masini, ili ga odnesi na servis...... (ako imas garanciju jos bolje).
Jeste malo cimanje ali ces definitivno videti da li je do monitora ili racunara.

Trebalo bi da je do monitora, mada nije 100 % sigurno.
Probaj monitor na nekoj drugoj masini, ili ga odnesi na servis...... (ako imas garanciju jos bolje).
Jeste malo cimanje ali ces definitivno videti da li je do monitora ili racunara.

Ako si probao sam preinstaliranjem drivera i opet ti ne radi,uradi kako ti covek kaze

Nazad
Vrh Dno