Šta je novo?

Problem Sa Slikom Na Tv

bobolu

Čuven
Učlanjen(a)
12.07.2003
Poena
604
Kada sam povezao kalove sa kompijutera na tv i klonirao sliku a zatim pustio dvx film slika mi treperi, imam ovu graficku kartu GeForce4 MX 440 with AGP8X, i noviji Samsungov TV. Ne znam dali treba da skinem nove drajvere ili je nesto drugo u pitanju.
Hvala.

Verovatno se radi o lošoj interlace realizaciji, što je najverovatnije moguće ublažiti nekom opcijom u podešavanjima. Nemam baš mnogo iskustva sa GF4 MX440, ali znam da bi njen TV enkoder to trebalo da odrađuje kako treba.

Neka neko da savet ako mu nešto pada na pamet, a ja ću pokušati da saznam malo više.

Koristi program tvtoll95 i problem bi trebao da nestane

moj drugar je imao slican problem a on je bio u kablu... pa kad ga malo "prodrma" ono proradi, moze da bude i da je do drivera (on ima 52.16 i super sada radi)

marko11111 je napisao(la):
izvuci antenu iz tv-a
Bio si u pravu, imao sam isti problem sa video rekorderom i to sam radio vadio antenu iz njega ali se nisam setio sta sa TV i kompijuterom. Hvala.

Imao sam slican problem i privremeno resenje je bilo cupanje kabla od antene, ali je trajno resen kupovinom kvalitetnijeg kabla za TV-out...

Nazad
Vrh Dno