Šta je novo?

Problem sa slikom na monitoru....

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
...monitor je 753s, OS je 2k a graficka je gf4 mx440 sa 64 ddr-a. Problem se javlja kod slike...
Neko je nesto zezno i na ekranu imam 5 slika...da pojasnim:
uzmete jednu sliku u Pshopu i kopirate je 5 puta, onda svakoj kopiji smanjite opacity za 50%. Na taj nacin cete dobiti 'duhove' i naravno mutnjikavu sliku od koje boli glava posle 10 minuta sedenja za ekranom.
Ima li neko ideju sta da radim? Ponovna instalacija detonatora nije dala rezultate. Fora je u tome sto se to javlja samo u windowsu dok recimo kada resetujem racunar i dok prodje post i ostalo (poenta je na slici) slika je ok, cak i splash screen win 2k je ok - nema 5 slika???
U cemu je fazon?

Pre pokretanja OS-a, slika je na 60Hz.
Probaj sa raznim rezolucijama i osvezavanjima, kako bi eliminisao i tu mogucnost.

E da, probaj da ubijes detonatore sa onim detonator killer-om, odnosno destroyer-om(zaboravih kako se zove, bese davno kad sam koristio nv kartu), pa ih ponovo instaliraj.

P.S. A mozda si i preklokovao onaj 486DX4, pa si zagadjen emi-jem :beat:

Poz

Ova masina je na drugom procu :) probacu to sa osvezavanem(detonatore sam vec sredio i nije to to). Ima li josh ko drugih ideja?

Baci monitor kroz prozor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Proveri kabl (za signal).

Kada ulazis u win, pritisni F8, i tu negde izberi ja mislim enable vga ili tako nesto nisam siguran ali tu je nesto, meni je to resilo problem

Zanimljivo je napomenuti da se razmagnetisanje slike mora raditi cesto...tj ako razmagnetisem monitor i opet to ucinim za 10 sec izgleda kao da je jednako bio namagnetisan (slika se jednako ljulja) a sam monitor nije pored nekog magnetnog izvora...?

Mnogo je kvalitetan taj SAMSUNG ...

Nije samsung u pitanju. Vec revnosni korisnik koji je zabrljao drajvere. Najsigurnije resenje je:
Format c:
pa ghost ili sve ispocetka...

Nazad
Vrh Dno