Šta je novo?

Problem sa Siemensom!!!

Srdjan

Čuven
Učlanjen(a)
23.12.2001
Poena
620
Pozdrav,
Pre neki dan sam uzeo Siemens A35. Uzet je u izvesnoj prodavnici u Beogradu, baterija jos nije potpuno formirana a pojavio se izgleda neki problem. Telefon se ponekad ugasi sam od sebe. Najcesce kad mu se zakljuca tastatura/zvono. Ne ugasi se on odmah posle zakljucavanja nego posle nekog vremena. U cemu je stvar?
boom

Lose dekodiran telefon...
vracaj to nazad onom ko ti je po uvalio...FX

Postoji li jos koja mogucnost osim loseg dekodiranja. I kad im odnesem telefon da li bi to oni mogli odmah da poprave posto sam telefon kupio u Beogradu a zivim u Kragujevcu? Da li garancija pokriva navedeni slucaj?

Pozdrav
boom

Srdjan je napisao(la):
Postoji li jos koja mogucnost osim loseg dekodiranja. I kad im odnesem telefon da li bi to oni mogli odmah da poprave posto sam telefon kupio u Beogradu a zivim u Kragujevcu? Da li garancija pokriva navedeni slucaj?

Pozdrav
boom

Garancija obicno samo i pokriva dekodiranje (nestrucno prckanje po telefonima :)) tako da ne treba da imas problema. Samo ga odnesi da ti ga zamene ili oprave.

Srdjan je napisao(la):

Pozdrav
boom

Ne postoji druga mogucnost. Ja sam u 1 radnji (necu navoditi kojoj) zamenio 3 Mitsubishi Mars-a dok nisam dobio fon koji se ne gasi kad on `oce!

Idi i menjaj ga!

Aman ljudi, sto krijete imena prodavnica gde ne znaju da rade telefone, pa valjda je red da se bar na ovaj nacin malo "izbistri" trziste, i da se vidi ko moze da radi taj posao, a ko moze da se vrati u mesaru........:wave;

Nazad
Vrh Dno