Šta je novo?

Problem sa SBB-om

kuzma_x

Slavan
Učlanjen(a)
24.07.2007
Poena
380
Kada pokusam da skinem nesto sa rapida , kaze mi da se sa moje ip adrese vec downloaduje i da sacekam. Tako je u zadnjih par dana. Da li je moguce da su dali jos nekome istu ip adresu kao meni?

Edit: Promenio sam ip adresu sa skriptom za promenu adresa. Sad je ok.

Poslednja izmena:
i meni se to dogadjalo juce na rapid-u,tako da je do njih nesto,bice ok valjda:))Mene net uzasno zeza par dana vec u centru ns:-(Savrseno je radio sada zeza samo tako..verovatno nesto rade

Poslednja izmena:
Дефинитивно се нешто дешава. У понедељак цела Војводина остала после подне без нета.

Данас у Сомбору колапс од 12:30 све до пре пола сата.

Дефинитивно се нешто дешава. У понедељак цела Војводина остала после подне без нета.

u ponedeljak su rekli da je bio kvar na magistralnom vodu...
ne znam šta je danas bilo :trust:

u Beogradu je isto u tom periodu bilo vecih prekida.Od tada se pola grada zali na los net.

e a ja bas mislio da predjem kod SBB-a sa Verata jer konacno imam mogucnsoti a cuo sam sve naj o njima, i budimo realni za iste pare duplo veca brzina.....:)

Meni radi fenomenalno, osim sto sam imao frku sa ip adresom ali to sam sredio.

Pa u prvom postu pise u cemu je problem i kako je resen.

Nisam video, izvinjavam se. Nisam chitao ponovo prvi post :)
Mada me zanima sta je bio uzrok problema, ali to verovatno necemo saznati :)

Kroz konzolu mozes da forsiras promenu IP adrese, pa mu je verovatno neko napravio batch ili je nasao na netu

ma sigurno je nemoguce da daju istu ip adresu jos nekom. onda ti internet ne bi radio, jer kako paketi da znaju kuda da idu?
(ne racunajuci NAT, proxy... itd)

Evo danas mi net skoro i da ne radi , jedva otvaram stranice. Upload radi ali download jedva.

Evo danas mi net skoro i da ne radi , jedva otvaram stranice. Upload radi ali download jedva.

Isti slucaj i kod mene, u zadnjih nedelju dana bas se muci internet, a posle 24h radi ko lud,
mozda rade na mrezi ali mi se jako nesvidja trenutno stanje...

Poslednja izmena:
ja se ne razumem najbolje, ako neko moze da protumaci ovo, da li je dobro.

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    90.7 KB · Pregleda: 99
Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Desava se to s vremena na vreme sa SBB-om, kod mene u NS-u npr zna jednom ili dva puta u godini da SBB kilavi jedno nedelju/dve i onda ostatak godine radi savrseno ;)

Desava se to s vremena na vreme sa SBB-om, kod mene u NS-u npr zna jednom ili dva puta u godini da SBB kilavi jedno nedelju/dve i onda ostatak godine radi savrseno ;)

Nadam se da ce biti tako jer sam presao sa adsl-a, i ne zelim mesece dana da se mucim sa sbbom, i da ih zivkam za reklamaciju...

prvih nedelju dve sambio odusevljen, nadam se da je greska do njih, i da rade na brzim paketima, onda im oprastam :D

Kod mene od večeras sve u redu sa SBB-om.

ja se ne razumem najbolje, ako neko moze da protumaci ovo, da li je dobro.

Malo ti je SNR veci(jaci signal).
Inace kao sto sam vec napomenuo od pre jedno 2 nedelje nesto cudno se desava sa SBBom signal im je postao nestabilan i nema pravila nekad preko dana jaci a preko noci slabiji i obrnuto(sto bi bilo normalnije).Ocigledno nesto cackaju.

Bio sam u SBB-u i kazu da je bilo nekih radova na mrezi. Sad je sve OK.

Ima nekih informacija o eventualnom povecanju brzine od Nove godine?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno