Šta je novo?

Problem sa sbb internetom.

bojke1

Slavan
Učlanjen(a)
14.01.2006
Poena
375
Moja oprema  
CPU & Cooler
RYZEN 5 3600XT/COOLER SilentiumPC FORTIS 3 HE1425
Matična ploča
MSI B550 GAMING PLUS
RAM
KINGSTON FURY RGB 2X8GB DDR4 3600MHZ
GPU
ASUS ROG STRIX-GTX1060-O6G-GAMING
Storage
KINGSTON 500GB M2 SA2000M8 ,WD RED PLUS 4TB,WD 2TB GREEN,EXTERNI 2,5 INCHA TOSHIBA 1TB
Zvuk
JAMO D450 FRONT,JAMO D4CEN,JAMO D400 SURAUND,JBL SUB ES250PW,MARANTZ AVR SR7009,SONY BDP-S6200
PSU
SEASONIX PRIME GX1000 GOLD
Kućište
COOLER MASTER 690 II ADVANCED
Monitor
DELL S3220DGF 165HZ,SONY KDL55X8509C 120HZ,BENQ W1070+ FULL HD PROJEKTOR
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER 3S,LOGITECH K360
Mobilni telefon
Samsung s24 ultra 12/256gb titanium black
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet

Imam problem od pre neki dan ne mogu da pristupim stranici home.sbb.co.yu da bih proverio kojiko jos imam vremena.
Inace sbb.co.yu otvara bez problema ali home.sbb.co.yu nema sanse da otvori.
Da li neko mozda ima slican problem i da li moze da mi pomogne?
Isto tako stranicu www.benchmark.co.yu/forum mi dosta tesko otvara.Sve ostalo otvara bez problema.
Inace koristim sbb kablovski net pripaid paket.
Ne mogu da ih dobijem posto je velika guzva pa da pitam ovde ako neko zna zamolio bih ga za pomoc.
Inace do pre neki dan sam putem maila dobijao postu od sbb-a o potrosnji koju sam ostvario do sada ali vec nekoliko dana ni to ne dobijam pa ne znam da li je problem mozda kod njih ili je nesto u podesavanjima u mom racunaru,ali opet kazem do pre par dana je sve odlicno funkcionisalo i nista nisam podesavao u racunaru da bi od toga nesto poremetilo.
Ako mozda neko zna u cemu je problem zamolio bih ga za odgovor.
Pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Takodje imam problem sa nekim sajtovima, dok mi druge otvara normalno..SBB je to, shta vishe reci.

Takodje imam problem sa nekim sajtovima, dok mi druge otvara normalno..SBB je to, shta vishe reci.
Da li ti mozes da otvoris home.sbb.co.yu jer ja ne mogu pa ne znam da li je nesto do mene ili njih?

Home stranica radi, ali su izgleda poceli sa filtriranjem P2P u odredjenim delovima dana. Skoro cele prosle godine sam uvek izvlachio maximum a sada najvishe 50% ukupnog bandwidth-a u posledjnih 2 nedelje :(

Ako nece da vam otvara neke stranice i radi usporeno ukljucite proxy.sbb.co.yu 8080 i radice .

Vrh Dno