Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Imam problem sa SATA kontrolerom! Ner mogu da ga instaliram na racunasr jer mi je slomljen pin floopy jedinice na ploci.....(samo sa floppy-ja mogu da ga instaliram-meni poznato) Postoji li resenje da se installira sa cd nekako?ako imate resenje javite jer mi masina bez kontrolera radi kao traktor....
:smash: :S: :bottle:
Imam problem sa SATA kontrolerom! Ner mogu da ga instaliram na racunasr jer mi je slomljen pin floopy jedinice na ploci.....(samo sa floppy-ja mogu da ga instaliram-meni poznato) Postoji li resenje da se installira sa cd nekako?ako imate resenje javite jer mi masina bez kontrolera radi kao traktor....
:smash: :S: :bottle:
Cekaj, flopi ti treba da bi instalirao win, jel' tako? Ukoliko ti je win instaliran na SATA disk, ne treba ti flopi jer se podrazumeva da su instalirani drajveri.
Ukoliko treba da instaliras win na SATA disk, a kao sto kazes flopi nemas, resenje je u inkorporisanju SATA drajvera u win instalaciju.
Sta ti znaci ovo da bez kontrolera radi kao traktor?
Ni meni nije bas sve jasno od toga gore napisanog....
1. Problem je u flopi-ju a ne u S-ATA kontroleru.....
2. Kako je instaliran Win ako mu je bas neophodan taj flopi?
3. Koliko znam iste drajvere je trebao da dobije i na CD-u od maticne.....
4. Ako bas mora... dva CD-ROM-a u masini. Jedan dize sitem sa flopi emulacijom, drugi da se pokrene install Win-a (x:\i386\winnt.exe)
ako sam te dobro shvatio, tebi je problem to sto hoces da instaliras win na sata hdd, a prilikom instalacije trebas da ubacis disketu sa drajverima za sata kontroler?
ako je tako, onda ili:
1. probas instalaciju windows media center
2. pomocu programa nLite napravis instalaciju winxp-a u koju ces da ubacis taj sata drajver (ja sam napravio za mene instalaciju winxp-a u koju sam ubacio drajver za sil3112r sata kontroler integrisan na ploci). malo ces se pomuciti dok to napravis, ali moze se izvesti (ako ti trebaju detaljna uputstva, cimni me na PM). povoljnost je sto ti vise ne treba floppy