Šta je novo?

problem sa Sapphire 5870 [RESENO]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ocigledno je da smo svi podrazumevali, da je covek uradio instalaciju windowsa, po ubacivanju nove graficke, pogotovu sto kao sto nam sad kaze jos imao i SLI kombinaciju, ali dobro, rekao nam je sa malim zakasnjenjem 😀

Gde su sad ovi sto napljuvase karticu! :smash:

ovo mi je prva ati kartica koju imam,kad kupujem gledam koja je bolja-sasvim mi je nebitno cija je(ATI/Nvidia)!prije ove sam imam 2x8800gts i uninstalirao sam drivere i u safe modu ocistio sa driver cleaner-om,ubacio ati i pravila mi je show!formatirao disk i sinoc se ubio od igranja(CoH2,Crysis)-ni da zapne,palio sam ati tool scan for artifact i nista!??

Elem kao sto sam i rekao...

Stormwatch153 je napisao(la):
...ovo sto nekima skacu texture u igrici ili imaju VPU recover ili sta ti ja znam je od apsolutnog neznanja instalacije Windowsa i drajvera (sto je ogromna sramota).

...jos jednom se moja tvrdnja pokazala tacnom, ljudi nije vam dovoljno to sto imate brdo love na bacanje, neznanje je majka svih *****a. 😛arty:😛arty:😛arty:😀

mali off,ipak sam zamjenio graficku do nje je bilo 😉

AHAHAAHAHAHAHA...joj koja je ovo nameštaljka, joj koliko je ovo providno 😀😀😀, dva moderatora zatvarala temu i sad je odjednom otvorili da bi covek ipak rekao da je promenio karticu iako je post pre toga rekao da se igrao dan i noc kad je ocistio sistem....nice try. 😛arty:😀😀, ko nasedne na ovo taj je stvarno prolupao.

Tek ce da se resava 😀.

Nikad vise ATI tabor. Jednom sam se zayebo za 4870 ali nikad vise🙂
Pozzzz!

što se mene tiče zadnja nvidiina a da je bila dobra je GeForce 2 MX440, nju sam imao kad sam uzeo prvi komp i bila je bomba. od tada samo ati

Ovo nije prvi put da neko kupi extra karticu i iznese nesto kao problem samo da bi nam javio sta ima od hardwera.Covek koji ima takvu masinu i koji kupuje takve stvari sugurno se dobro razume u kompjutere i zna da je prvo trebao da reinstalira windows ili da ocisti stare drajvere.Ovako mi lici na pravo hvalisanje.Jesi li bar brzo zaspao onako iznerviran?

P.S. A vi bezveze napljuvaste trenutno najbolju graficku kartu.

Izvini, ali su meni x puta dolazili ljudi i trazili konfe za najvise para, tj. sta je najjace a ne razumeju se uopste u ono sto kupuju!

P.S. Po testovima jos nije najbrza 🙂

Pogresno se izrazio - najbrzi single GPU na svetu😉

Aj se kladimo u chvoger :d
Pa po ovome sto se vidi, sigurno je nema🙂

Mozda u stvari ima fermija a da nije ni znao 😉. :d

Sigurno ima fermija.

Nekim ljudima masta fantasticno radi,svaka cast!Evo ovako,ja se bavi racunarima 13-14godina tako da mi nisu nepoznanica.Sto se tice graficke bila mi je namjera da je testiram i da podjelim rezultate sa vama-a ne da se hvalim!Prije formata graficka mi je pravila show sta god da sam upalio(igricu,3dbench,film)pojavljivao mi se zeleni ekran,1 crveni i najvise crni!nakon formata testirao sam je i sve je bilo uredu do jednog trenutka,a to je bilo dok mi se nije restartovao komp(bio je oc na 3.6gh i mislio sam da je zbog toga)vratim ga na 2.4gh udjem u win i 2 puta za redom zamrzne slika(padnu 2 restarta),sledeci put udjem u win surfujem malo i nakod 15min opet zamrzne slika!testiram sam i ram i sve je uredu!nakon toga sam je zamjenio!primjetio sam da se nova manje greje za 4c pri punom opterecenju(od 93-98% ~1h) i sad iznosi 70c!eto toliko o ovom problemu!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno