Šta je novo?

Problem sa Samsungom X660,POMOC????

Mookey

Slavan
Učlanjen(a)
25.04.2006
Poena
320
Kako se mogu ubaciti fajlovi veci od 100kb,Pokusao sam na sve nacine ali nema sanse,btv koristio sam program Samsung PIMS & File Manager.
Ako neko zna neka mi javi.
Hvala unapred na odgovorima!!!!!!!!!!!!!

Izgleda NIKAKO, ja sam probao, ne moze se ni poslati, ni downovati, a kabl nemam da probam.
Ti to probao sa kablom i nece?
Ako je tako onda se po... na telefon.

Glupo je sto nema ni BT ni IC, a kabl nemam da bih se zezao.

Ako imas kabl, reci mi koliko si ga platio, i da li je lako dostupan?

Ja imam Infrared adapter,sve do 100 kb super radi,ali ***** ti to kad pesma na 32kbps moze da traje samo 20 sekundi,a kada se jos vise ojadi zvuci kao iz veoma dubokog bunara.
Inace sam Irda kupio polovan od jednog clana foruma.Za 10 *******

opet dokaz tezi da je samsung sminka telefon...

Nije Brate telefon je extra,samo je ****** sto su uradili ovu glupost sa ogranicenjem,a kosta samo 100 evra,mogu da zamislim kakvi su oni od 200 i vise

Pa bas da je xtra i nije. Po cemu je toliko dobar? Ne mozes ni operu bre da instaliras :S:

Mene interesuje, kako mogu da proverim da li je koriscen ili nije Samsung Z500.

ajde reci po cemu je dobar sem sto ima lep ekran? kako nije sminka tel? bilo sta ozbiljnije na njemu ne radi tj ograniceno toliko da nece da radi a kao fol moze

Ne mogu da verujem da na ovom forumu nijednom nisam dobio nikakav odgovor,ili ima onih koji hoce da se prepiru ili onih koji samo hoce da se dopisuju onako reda radi.
Kako god zapoceo neku temu uvek se skrene sa nje i pocne prica o nekim glupostima.
Ja sam lepo pitao da li je moguce da se skine barijera sa velicine fajla od 100kb,na samsungu X660, a vi ste temu doveli do rasprave kako je samsung ****** telefon i jos nekih gluposti.
(Za furov-a)Rekao sam da je telefon dobar,i jeste dobar za 100 evra koliko kosta ima cak i previse samo ga **** ova glupost.
Dakle mole se ljudi koji uopste znaju kako da se ubace fajlovi veci od 100 kila da jave,i hvala im unapred ako ih ima.

Pa mozda nisi dobio odgovor, jer ljudi ne znaju, ili nisu imali posla sa takvim stvarama.... Nekada ni ja nisam dobio odgovor pa ne vilenim zbog toga.
A da teme odlaze u off, istina je... svako bi nesto da kaze...
Ja sam se u ovoj temi javio jer imam isti problem, ne da spamujem.
Znaci nije mi poznato, a pitao sam i neke servisere iz mog kraja, takodje ne znaju.
Mozda neki firmware, ali ja nemam kabal da probam, zato sam te i pitao za kabal posto je i da li moze da se nadje?

Kako se mogu ubaciti fajlovi veci od 100kb,Pokusao sam na sve nacine ali nema sanse,btv koristio sam program Samsung PIMS & File Manager.
Ako neko zna neka mi javi.
Hvala unapred na odgovorima!!!!!!!!!!!!!

U Samsung PIMS-u ne postoji opcija povezivanja preko USB kabla? Ili ja to negde gresim? U svakom slucaju meni nudi samo COM port?!

Sa kablom sam pokusao da se prikacim na noviju aplikaciju Samsung PC Studio, ali izgleda da X660 nije podrzan?

Pa sta to od aplikacija mogu da koristim kad imam USB kabl?!?:mad:

Nazad
Vrh Dno