Šta je novo?

Problem sa samsungom 959NF

bs

Čuven
Učlanjen(a)
16.04.2003
Poena
620
Juce sam kupio ovaj monitor i posle malo ceprkanja otkrijem da na crvenoj pozadini u levom gornjem uglu boja(crvena) kao da lici na ljubicastu, a na beloj pozadini je taj ugao je blago tamniji od ostalih.Da li se nekome ovo slicno desilo i da li ga je nekako resio, ili monitoru ne gine reklamacija.

reklamacija...
Ali sledeci put obavezno dobro pregledaj monitor pre nego shto ga budesh uzimao...

Ja sam promenio 2 Samsunga 959NF (uz reklamaciju naravno :D ) dok nisam "potrefio" onaj pravi.

Izgleda da se kupovina svih Samsung modela pretvara u "kockanje"...

septimus je napisao(la):
Izgleda da se kupovina svih Samsung modela pretvara u "kockanje"...

definitivno, uzeo sam pre nedelju-dve 757NF "vrh samsungove ponude" :( koji se posle sat vremena sam gasio i palio...naravno vratim ga, uzmem drugi iz iste firme i radi ko sat...tuga

bs je napisao(la):
Juce sam kupio ovaj monitor i posle malo ceprkanja otkrijem da na crvenoj pozadini u levom gornjem uglu boja(crvena) kao da lici na ljubicastu, a na beloj pozadini je taj ugao je blago tamniji od ostalih.Da li se nekome ovo slicno desilo i da li ga je nekako resio, ili monitoru ne gine reklamacija.

Sve je to u granicama normale. Nije to za reklamaciju, ali pokusaj ako te bas nervira...

Broz je napisao(la):
...

Sve je to u granicama normale. Nije to za reklamaciju, ali pokusaj ako te bas nervira...

I ja mislim da je u granicama normale, ali zanimljivo je da se primecuje samo u crvenoj pozadini.Jos kad krenu da mi ga tumbaju i cimaju tamo po ERC-u a znam da ce mi ga vratiti nepopravljenog uz objasnjenje da oni nista iz tog opisa kvara nisu primetili onda ga je dzaba nositi na reklamaciju ali ja cu ipak pokusati jer me ovo stvarno nervira i kad jedva izdvojim ovoliko para za monitor onda ocu da je kompletno ispravan.

Nazad
Vrh Dno