Šta je novo?

Problem sa Samsung tv-om

storky

Slavan
Učlanjen(a)
17.08.2009
Poena
320
Imam Samsung cw-25m064n tv uredjaj i desavaju se sledece situacije kad upalim tv:
nema slike ima tona, slika se vremenom pojavi ili ne; ima slike i tona medjutim slika posle nekog vremena odjednom izbledi i vise se ne pojavljuje; i poslednje, pri paljenju nema ni slike ni tona.

Da li neko zna sta je crklo?? I ako nije problem da mi preporucite gde da ga odnesem u servis (bg naravno :))?!

hvala

I ja imam slicnih problema, postavio sam topic. Nosio sam kod majstora i spominju neki tzv. "pokretac slike".

Od dana kada sam napravio temu do pre nekoliko dana nisam ni palio taj tv, i pre par dana pozovem majstora da ga pogleda kad ono tv se uključio bez problema. :trust: I sad moram da sačekam par dana da počne ponovo da baguje pa da opet zovem majstora. Jel može preko servisnog menija da se vidi u čemu je problem?

Pročitao sam tu temu ali mislim da kod mene nije taj problem. Otvoriću tv pa ću pogledati da li ima naduvenih kondenzatora.

Ja sam moj otvorio takodje nije taj problem. Ima neki lik na netu prodaje za 70e komplet plocu, ali nazalost nema za moj model tv-a.

Vrh Dno