Šta je novo?

Problem sa Samsung Galaxy S5

Dusan87

Slavan
Učlanjen(a)
30.07.2004
Poena
319
Nedavno sam kupio Samsung S5, i imam problema sa restartovanjem telefona. U pocetku se desavalo jednom dnevno, a u poslednjih par dana cesce. Probao sam factory reset telefona, ali nije urodilo plodom. Uglavnom se telefon restartuje sam od sebe kada sam na internetu. Da li je neko imao slicna iskustva? Pozdrav!

Probaj da flesujes stock rom preko odin skines ga sa sammobile odizipujes sa winrar upalis odis i u AP stavis firmver stavis telefon u download mode sa vol down+home+power peiklucis ga odin svetnuce plavo i stiskas start u odinu re partition da ne bude stiklirano posle kad se flesuje udjes u rikaveri i napravis wipe cache wipe data i to je to posle ovo ako se opet restartuje sam od sebe proveri bateriju i tako dalje

Pokušaj potpuno pražnjenje hardware-a od struje. Izvadi bateriju i drži pover dugme 20sec, vrati bateriju. Meni je na četvorci rešilo problem, mada nisam siguran šta je bio uzrok...
Restartovao se po pokretanju gps-a... Par dana pre toga crkla mi je baterija... Kupio sam novu, problem je bio prisutan... Posle pražnjenja, kako sam gore naveo, nije mi se dogodilo ponovo... Obavezno posle stavi da se puni, do kraja 100% batt.

Poslednja izmena:
Pokušaj potpuno pražnjenje hardware-a od struje. Izvadi bateriju i drži pover dugme 20sec, vrati bateriju. Meni je na četvorci rešilo problem, mada nisam siguran šta je bio uzrok...
Restartovao se po pokretanju gps-a... Par dana pre toga crkla mi je baterija... Kupio sam novu, problem je bio prisutan... Posle pražnjenja, kako sam gore naveo, nije mi se dogodilo ponovo... Obavezno posle stavi da se puni, do kraja 100% batt.

Uradio sam tako kako si me posavetovao. Jednom se restartovao posle toga. Sada vec 2 dana radi bez greske. Pratucu situaciju pa cu javiti ako opet bude problema.

Ponekad pražnjenje hardware-a pomogne... Nema na čemu... Obrati pažnju samo na debljinu baterije, da se nije možda naduvala, zna se desiti...

Ponekad pražnjenje hardware-a pomogne... Nema na čemu... Obrati pažnju samo na debljinu baterije, da se nije možda naduvala, zna se desiti...

Imam isti problem, fabricki reset i pražnjenje hardware-a od struje nije urodilo plodom... Prvi put mi se desilo kada sam otisao u US, kada sam se vratio problem je ostao, cak se i pogorsalo jer sada telefon radi samo kada je na punjacu i nesto malo nakon toga. Molim za pomoc!

Vrh Dno