Šta je novo?

Problem sa rezolucijom

• Začetnik teme Začetnik teme RisBo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

RisBo

Slavan
Učlanjen(a)
24.09.2007
Poena
320
Imam int graf iz potpisa i odjednom posle restartovanja racunara se sama rezolucija podesi na 640x480 i kada hocu da je promenim na 1689x1050 nema je u izboru rezolucija.Ima non wide do 1600x1200 i posle sve vece do 3200xnesto ali nema ove sto mi treba.Reinstalirao sam i drajvere i catalyst ali opet isti problem.:wall::wall::wall:

Poslednja izmena:
Instaliraj drajvere za monitor ponovo!

au moj CooLa ...

Reinstalirao sam i drajvere

vs

Instaliraj drajvere za monitor ponovo!

@RisBo - ochigledno je da ti ne radi grafichka karta. monitor je P&P tako da nije do monitora, a slichan problem moze da se desi samo kad rikne grafika, ili nije lepo podeshena:

proveri Everestom da li uopshte radi grafichka karta, a u svakom sluchaju, izvadi je iz slota, pa ubaci ponovo, reinstaliraj GPU drajvere, tako shto cesh da skinesh najnovije.

au moj Igoritza ... 😀

Imam int graf iz potpisa ...

vs

proveri Everestom da li uopshte radi grafichka karta, a u svakom sluchaju, izvadi je iz slota, pa ubaci ponovo, ...

@RisBo
Možda da probaš da instaliraš neku drugu verziju Catalyst-a? Znam da su imali problema u par vezija Catalyst-a za Linux sa rezolucijom 1680x1050, za Windows nisam našao takav podatak, ali vredi pokušati sa nekom drugom verzijom.

Poslednja izmena:
ahahaha, zlo, nisam vid'o, skracenice proklete ...

int graf iz sig, sa PS-om, bez WMD-a 😛 :d

Hehe nemoarate se svadjati 😀 Znaci problem je bio najbanalniji i nije mi palo na pamet to uopste.D sub prikljucak je malo ispao iz graficke tako da su 1 ili 2 pina bila bez kontakte.Tnx

5 poena za tebe 🙂

Nazad
Vrh Dno