Šta je novo?

Problem sa rezolucijom - Samsung 22" 2243NW

josko

Cenjen
Učlanjen(a)
29.09.2009
Poena
159
Pozdrav svima,

Imam samsung 2243nw i zanima me dal je moguce uopste da se podesi da ne bude mutna slika na rezolucijama koje nisu 1680*1050 posto jedino u toj radi perfektno, na ostalim i u igricama i u windowsu je BAS mutna slika.
Hvala unapred, poz...

Probaj sa drugim driver-ima za graficku...Monitor mora nebitno od rezolucije da daje cistu sliku....

Graficka je GeForce 9500GT i najnoviji je drajver, probacu i neki drugi al ne znam dal LCD TFT rade u svim rezolucijama isto, mislim da to vazi za CRT monitore?

Pa mora da rade...Samo u native rezoluciji daje najbolju sliku...Probaj da ga restujes iz menu-ija na samom monitoru...

Nista, samo sam stavio auto adjustment(to sam bio zaboravio ranije) kad sam spustio na 1024 npr i on procisti dosta sliku, bude normalna. Al na 640*480 u igricama bude mutna i posle auto podesavanja dok je na CRTu kod ortaka na istoj rezoluciji kristalnija jedno 2,3 puta sigurno. Verovatno nije ovaj monitor pravljen za tu rezoluciju, na to sam mislio dal ima nesto da se podesi za te BAS nize rezolucije al skapirao sam sad da nema :D. I nebitno 640 i 800 mi i ne trebaju, a od 1024 pa na vise radi sasvim ok.
Hvala na pomoci

Nazad
Vrh Dno