Šta je novo?

Problem sa restartom kompa, kada ekran ode u sleep

Sale83

Slavan
Učlanjen(a)
26.05.2012
Poena
495
Makina iz potpisa
intel i5 3450
powercolor HD7770

Komp prijavljivao gresku s drajverima, otisao na powercolor, skinuo sveze drajvere za model grafe koji imam, instalirao, medjutim poceli bsod-ovi.Kao gresku prijavljivani Video Card Errori.
Prvo je problem krenuo sa tim da kada ekran ode u sleep, cpu vent pojaca takt, cim se ekran upali, cpu se vrati u normalan rad.
testiran hdd, nema problema.
testirana memorija nema problema.
aninstalirani ti drajveri, instalirani stari koje sam dobio za grafu, medjutim ista stvar se desavala.

Sistem je opet reinstaliran, drajveri poslednji instalirani..Juce je bilo sve ok, medjutim danas opet, kada displej ode u sleep. posle nekog vremena desi se restart.
Medjutim ovog puta nema BSOD,jedino kaze Video Hardware error.

Ima li neko ideju sta je u pitanju?Da li je neki error do drajvera, da li crkava grafa ili je nesto do napajanja?Da napomenem da ubuntu radi bez problema, tamo nikakvih problema nema.

ocisti sve sa Display Driver Uninstaller,pa stavi zadnje amd drajvere sa amd sajta,pa javi sta se desava.

Probacu kad skine drajvere, uzasno sporo se skida.
U medjuvremenu sam u propertisu nasao opciju Automatically restart kad nadje neku gresku, pa sam je odcekirao, pustio sam da ekran ode u sleep sat i nesto vremena, za sada se nije desio nikakav restart

Preinstalirani drajveri sa amd sajta za grafu, ne sa mrtvog sajta proizvodjaca.

Vise nema one greske-Video Hardware error, za sada nijedan bsod.
Nema ni restarta, doduse tu je najvise razlog odcekirana opcija Automatically restart kad se prijavi greska, u power options, PCIe je na moderate power savings
Event viewer pominje warninge, par nebitnih errora i nijedan critical koji bi doveo do restarta.
uglavnom su
eventID 11
eventID 1530

Drajveri uvek sa AMD/NVIDIA sajta, umeju njihovi da budu losi.

Nazad
Vrh Dno