Pozdrav svima. Molim Vas da mi pomognete oko ovog problema ako možete, jer je veoma iritirajući. Naime, u pitanju je laptop Acer emachine eMG620-602G16Mi.
Karakteristike: 17" display, Athlon 64X2 QL60, 2 GB ram, 160 GB HDD, Windows Vista Basic preinstaliran.
Problem je u sledećem: pošto se ne dobija nikakav disk sa njim, ima skrivenu particiju koja sadrži sliku fabrički podešenog laptopa. E sad, nju treba narezati na 2 DVD-a ili 11 CD-a pomoću emashines recovery management-om.
Ali, uvek ono ali. Problem je što posle prvog DVD-a kad se ubaci drugi, on javi grešku 203 i traži da ubacim prazan disk! a disk koji je ubačen je prazan. Isprobao sam sa raznim DVD i CD diskovima i uvek ista greška.
A bez recovery diska ako dođe do problema ne mogu ništa da radim
Da li je neko imao ovaj problem i kako ga je rešio?
Molim vas za savet šta da radim. Laptop je u redu i funkcioniše bez problema.
Ali moram imati recovery diskove.
Hvala Vam unapred.
Karakteristike: 17" display, Athlon 64X2 QL60, 2 GB ram, 160 GB HDD, Windows Vista Basic preinstaliran.
Problem je u sledećem: pošto se ne dobija nikakav disk sa njim, ima skrivenu particiju koja sadrži sliku fabrički podešenog laptopa. E sad, nju treba narezati na 2 DVD-a ili 11 CD-a pomoću emashines recovery management-om.
Ali, uvek ono ali. Problem je što posle prvog DVD-a kad se ubaci drugi, on javi grešku 203 i traži da ubacim prazan disk! a disk koji je ubačen je prazan. Isprobao sam sa raznim DVD i CD diskovima i uvek ista greška.
A bez recovery diska ako dođe do problema ne mogu ništa da radim
Da li je neko imao ovaj problem i kako ga je rešio?
Molim vas za savet šta da radim. Laptop je u redu i funkcioniše bez problema.
Ali moram imati recovery diskove.
Hvala Vam unapred.