Šta je novo?

Problem sa recovery management programom

frosty1

Slavan
Učlanjen(a)
30.12.2006
Poena
304
Pozdrav svima. Molim Vas da mi pomognete oko ovog problema ako možete, jer je veoma iritirajući. Naime, u pitanju je laptop Acer emachine eMG620-602G16Mi.

Karakteristike: 17" display, Athlon 64X2 QL60, 2 GB ram, 160 GB HDD, Windows Vista Basic preinstaliran.

Problem je u sledećem: pošto se ne dobija nikakav disk sa njim, ima skrivenu particiju koja sadrži sliku fabrički podešenog laptopa. E sad, nju treba narezati na 2 DVD-a ili 11 CD-a pomoću emashines recovery management-om.
Ali, uvek ono ali. Problem je što posle prvog DVD-a kad se ubaci drugi, on javi grešku 203 i traži da ubacim prazan disk! a disk koji je ubačen je prazan. Isprobao sam sa raznim DVD i CD diskovima i uvek ista greška.

A bez recovery diska ako dođe do problema ne mogu ništa da radim :(

Da li je neko imao ovaj problem i kako ga je rešio?

Molim vas za savet šta da radim. Laptop je u redu i funkcioniše bez problema.
Ali moram imati recovery diskove.

Hvala Vam unapred.

Da postavim drugo pitanje mozda ce biti lakse. Moze li mi neko reci ko je distributer Acer-a za Srbiju?

Mozda ce mi biti najlakse da se njima obratim. Hvala.

ta greska 203-jel ima help za nju, pa da vidimo da nije nesto drugo?

ja imam toshibu sa preinstaliranom vistom home premium i pomocu toshiba recovery disc creator narezem na jedan nepun dvd i na disku su i drajveri i gomila bespotrebnog softvera. ne kapiram kako je kod tebe toliko oftvera ubaceno.

pogledaj garanciju i vidi ko je serviser, oni ce ti reci kako to da uradis.

hvala Vam na odgovorima.

Nisam bio u mogucnosti da se javim ranije.

Acer ima gomilu softvera preinstaliranog na sebi pa valjda zato treba 2 DVD-a.

Inace, davalac garancije je CT COMPUTERS.

Cim nesto uspem da saznam i resim javicu Vam.

Nisam nasao help za gresku 203.

Nazad
Vrh Dno