Šta je novo?

Problem sa Realtek hd audio i tv karticom

• Začetnik teme Andrija1
  • Datum pokretanja
A

Andrija1

Guest
Imam problem sa Raltek hd audio karticom.Instalirani su najnoviji drajveri ali kada otvorim raltek audio menadzer u delu za input nema slajdera za line volume, cd volume itd...Inace ploca ja gigabajtova ga m720 us3

Zbog toga pretpostavljam kada gledam tv preko tv kartice i nema tona, samo slika.

Tv kartica je dosta stara ali radi posao. Kworld 878 sa conexant chip setom fusion 878a.

Program preko koga gledam je pvr plus, u pocetku nije ni hteo da radi, ali kada sam ga updejtovao (instalirao pvr_patch_2.2.0.2) radi i vidi se slika, ali bez tona.Najlakse je sad reci, kupi drugu karticu, ali mozda sama kartica i njeni drajveri nisu problem, posto sa video da na netu da mnogi imaju problem na slicnu foru sa realtek hd audio.

OS win xp SP3, gde je sp naknadno instaliran.

Kada uradim test hardware u sound and audio devices propertis, za mikrofon i zamagljen je dao za playback.

Ne znam neko je pricao o nekakvom patchu za XP koji mozda ispravlja, pa ako mozete da mi kazete o cemu se radi.Uglavnom pokusao sam sve zivo, i sad stvarno vise ne znam sta da radim:smash:

Poslednja izmena:
Vrh Dno